2777
2789
عزیزم من ایشونو میسناسم با دوتا اکانت مختلف هی میخواد منو بد کنه تو نی نی سایت ولی کاش بدونه که با ...

وآقا خیلی زشته آخه چرا باید کسی اینجوری بزنه وو ذوق یکی انقدر با نمک این دختر🥺😍

شما همون نون برری معروف نیستی که هنرمند سایت هی برات نقاشی میکشه؟

#انسانیت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وآقا خیلی زشته آخه چرا باید کسی اینجوری بزنه وو ذوق یکی انقدر با نمک این دختر🥺😍 شما همون نون برری ...

🫠🍭بیخیال عزیزم❤️

ایشون همیشه تو این تاپیک من هستن وگرنه من نمیدونم راجب چی میگه من کی بهش گیر دادم  

اول یه کلمه معمولی باید تایپ کنیم🙃بعد یه خط میزنی بره پایین و یدونه ایموجی از سایت میذاری❤️ نمونه ...

مرحله ی بعد که اینکار ها رو انجام دادین و ایموجی از توی سایت گذاشتین باید یدونه حذف بزنین ینی یدونه دیلیت یجورایی که پیامتون برگرده و رو ایموجی تایپ میکنین

نمونه:

سلام

ازت خوشم میاد

مرحله ی بعد که اینکار ها رو انجام دادین و ایموجی از توی سایت گذاشتین باید یدونه حذف بزنین ینی یدونه ...

حالا همون قسمت رو کپی میگیری که اینطوری نوشتی و الصاق میرنیش

سلام

ازت خوشم میاد

😂😂عهه تازه الان گرفتم چی شد ببخشید .آخه شما هم تند گفتید .اها سلامت باشید

🤦‍♀️وای عزیزم یه لحظه بیاین

ایشون رو من اصلن نه میشناسم نه راجبش حرف میزنم و گیر دادن که من فلان کاربر هستم چون ایموجیام شبیهه!🤷‍♀️الان اومدن تهمت زدن گفتن من با دوتا کاربری میخوام تو سایت بدش کنم!