2777
2789
عنوان

ادم اشکش میاد.......

132 بازدید | 15 پست

ناراحت میشم وقتی میبینم ی نفر تو سن کم ازدواج کرده و حامله شده واقعا حالا اگ ازدواج کرده خب درسش چیه نمیحاد دانشگاه بره میخاد خونه داری بچه داری بکنه 

ادم باید گربه کنه 

تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت

دقیقا 

ولی من خودم بعنوان ی ادم درس خون ک پارسال تا مرز ازدواج رفتم و حتی نامزدیم کردم 

میگم حق دارن اصلا جو یجوری میشه ادم میمونه ک چیشددد

خداروشکر کن من زود برگشتم سر درسم باز  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هرکی زنزگیه خودشو خودش تصمیم میگیره و هدف همه مثل هم نیس من و شما مجردی و انتخاب کردیم اونا دوست دا ...

اره عینم حرفیه ولی تو 13سالگی حامله بشی هذفت اینه

درباره عروس عمم میگم تفلکی دلم براش میسوزه اخه 13سالگی

دقیقا  ولی من خودم بعنوان ی ادم درس خون ک پارسال تا مرز ازدواج رفتم و حتی نامزدیم کردم  ...

تو میتونی درستو بخونی پیشرفتکنی ازدواج بکنی ولی بچه دار نشی

والا این شرایطو که گفتی دارم ۲۰ سالمه بچم دوماهشه ولی درسمو ول نکردم همچنان میخونم 😮‍💨ولی مجرد بودم شاید ول میکردم میرفتم دنبال ی حرفه ای که ازش درامد داشته باشم

پسر قشنگم با امدنت زندگی مامان رنگ و بوی بهشت گرفت🩵
والا این شرایطو که گفتی دارم ۲۰ سالمه بچم دوماهشه ولی درسمو ول نکردم همچنان میخونم 😮‍💨ولی مجرد بود ...

منتظورم ازدواج و بارداری زیر 18هست 

اره عینم حرفیه ولی تو 13سالگی حامله بشی هذفت اینه درباره عروس عمم میگم تفلکی دلم براش میسوزه اخه 13 ...

بله اطراف ماهم هس تو این سن ازدواج میکنن،منم نمیپسندم ولی خب خودشون دوست دارن دیگ 

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
بله اطراف ماهم هس تو این سن ازدواج میکنن،منم نمیپسندم ولی خب خودشون دوست دارن دیگ 

اون سن سن حساسی هس و ادم کلا ی تصمیمایی میگیره ک بی عقلی محضه ولی خودش فک میکنه ک خیلی عاقله پدرمادر باید حداقل مواظبت کنن و نزارن ازدواج کنن تو سن کم. 

ن دیگه ادم نمیتونه اونجوریی ک باید ب درسش اهمیت بده وقتی متاهل میشه

چرانمیتونه میتونه تو دوران نامزدی  باشه 

اون سن سن حساسی هس و ادم کلا ی تصمیمایی میگیره ک بی عقلی محضه ولی خودش فک میکنه ک خیلی عاقله پدرمادر ...

ن عزیزم ماام اون سن و گذروندیم واسم خواستگار میومد و از نظر خونوادم عالی بود ولی جنگیدم باهاشون و هدفم درس و مستقل شدن بود هنوزم بعداینهمه سال بحث داریم ی خواستگار میاد میگم نمیخوام و دوباره دعوامون میشه،بعضیا دوست دارن ازدواج کنن بعضیا ن ربطی ب سن نداره

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
ن عزیزم ماام اون سن و گذروندیم واسم خواستگار میومد و از نظر خونوادم عالی بود ولی جنگیدم باهاشون و هد ...

منم اصلا اهل ازدواج و این داستانا نبودم خانوادمم عالی بودن بقول تو ولی نمیدونم چیشد مث ی خاب زودگذر من ازدواج کردم طوریکه همه تعجب کرده بودن فلانی! ازدواج! 

سن من خیلی حساس بود اونموقع و فک میکردم اون زمان اگ اینو قبول نکنم دیگ بهتر ازین تو این دنیا وجود نداره و چنتا فکر احماقانه دیگ. حالا درسمم دارم ادامه میدم و چن ترم دیگ لیسانس میگیرم.