والا این شرایطو که گفتی دارم ۲۰ سالمه بچم دوماهشه ولی درسمو ول نکردم همچنان میخونم 😮💨ولی مجرد بودم شاید ول میکردم میرفتم دنبال ی حرفه ای که ازش درامد داشته باشم
پسر قشنگم با امدنت زندگی مامان رنگ و بوی بهشت گرفت🩵
بله اطراف ماهم هس تو این سن ازدواج میکنن،منم نمیپسندم ولی خب خودشون دوست دارن دیگ
اون سن سن حساسی هس و ادم کلا ی تصمیمایی میگیره ک بی عقلی محضه ولی خودش فک میکنه ک خیلی عاقله پدرمادر باید حداقل مواظبت کنن و نزارن ازدواج کنن تو سن کم.
اون سن سن حساسی هس و ادم کلا ی تصمیمایی میگیره ک بی عقلی محضه ولی خودش فک میکنه ک خیلی عاقله پدرمادر ...
ن عزیزم ماام اون سن و گذروندیم واسم خواستگار میومد و از نظر خونوادم عالی بود ولی جنگیدم باهاشون و هدفم درس و مستقل شدن بود هنوزم بعداینهمه سال بحث داریم ی خواستگار میاد میگم نمیخوام و دوباره دعوامون میشه،بعضیا دوست دارن ازدواج کنن بعضیا ن ربطی ب سن نداره
ن عزیزم ماام اون سن و گذروندیم واسم خواستگار میومد و از نظر خونوادم عالی بود ولی جنگیدم باهاشون و هد ...
منم اصلا اهل ازدواج و این داستانا نبودم خانوادمم عالی بودن بقول تو ولی نمیدونم چیشد مث ی خاب زودگذر من ازدواج کردم طوریکه همه تعجب کرده بودن فلانی! ازدواج!
سن من خیلی حساس بود اونموقع و فک میکردم اون زمان اگ اینو قبول نکنم دیگ بهتر ازین تو این دنیا وجود نداره و چنتا فکر احماقانه دیگ. حالا درسمم دارم ادامه میدم و چن ترم دیگ لیسانس میگیرم.