2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

تیغ اصللح

اگر افکار منفی را با افکار مثبت جایگزین کنید،  نتایج مثبتی به دست می آورید.                                                                                                                                      خدایا.                                                                   هزاران بار به مو رسوندی ولی نذاشتی پاره شه ی وقتایی هم پاره شد ولی دوباره چسبوندیش .هزاران لبه پرتگاه قرارم دادی ولی لحظه اخر دستمو گرفتی !بارها خسته شدم ،ناامید شدم بریدم ولی باز یه نوری نشونم دادی و امیدوارم‌کردی ..   
من با بند جوش وحشتناک میزدم الان با تیغ مخصوص شیو میکنم 

منم با اصلاح جوش میزنم 

ولی جدیدا با ژیلت میزنم

تیغ مخصوص جی هست؟؟

آقایون نامحترم درخواست ندید خسته شدم از بس تو اعلانات ردتون کردم .بابا من هم شوهر دارم هم بچه،خوبه تو امضای قبلیم از شوهرم نوشته بودم بازم از زن متاهل نمیگذرید .تو چه خانواده ای تربیت شدید شما😡😡😡

منم با اصلاح جوش میزنم  ولی جدیدا با ژیلت میزنم تیغ مخصوص جی هست؟؟

من ژیلت بانوان مارک بیک خریدم پنج تا توشه و رنگارنگ هستن هر کدوم یه رنگ خیلی خوب بودن نرم اصلاح میکنه 

🥹🙏🏻میشه برای مادر شدنم یدونه صلوات بفرستی؟
وای ژیلت نزن تیغ یکبار مصرف سه تایی هستن بسنه ای ۳۵ میگیرم.

از داروخونه بگیرم؟؟

بگم تیغ اصلاح؟؟

آقایون نامحترم درخواست ندید خسته شدم از بس تو اعلانات ردتون کردم .بابا من هم شوهر دارم هم بچه،خوبه تو امضای قبلیم از شوهرم نوشته بودم بازم از زن متاهل نمیگذرید .تو چه خانواده ای تربیت شدید شما😡😡😡