2777
2789
بله صد درصد😂 خیلی خوبه که شانس آوردی پست قبلی من رو ببین،چی نوشتم از بندگان برگزیده خدایی🤣

😂😂😂👌🏻

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
😂😂عین مادرشوهر منه هنوز من اوایل زنگش میزدم اون زنگ نمیزد اصن..بعد پشت سرم به شوهرم میگف زنگ نمیز ...

آفرین بهت خوب کاری کردی،خودشونو چی‌حساب میکنن واقعا

من وقت‌هایی که کارش داشته باشم زنگ میزنم،ولی اون فکرمیکنه زنگ بزنه از ابهتش کم میشه🤣

حیف که شرایط بر وفق‌مرادم نیست وگرنه میدونستم چیکارش کنم🤣🤣

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آفرین بهت خوب کاری کردی،خودشونو چی‌حساب میکنن واقعا من وقت‌هایی که کارش داشته باشم زنگ میزنم،ولی او ...

کلا کنار گذاشتمش انگار غریبه اییم اصن ولی حضوری میگم میخندم عادی ام

هیچ کاری باهاش ندارم..اصلا زنگش نمیزنم..یعنی در حال مرگ باشم و اون تنها کسی باشه که بتونه نجاتم بده هم زنگش نمیزنم در این حد

توهمیه که فک میکنه ملکه س منم برده ی قصرش..

کلا کنار گذاشتمش انگار غریبه اییم اصن ولی حضوری میگم میخندم عادی ام هیچ کاری باهاش ندارم..اصلا زنگش ...

آخ آخ نگو که منم دلم خونه ازش

خیلی خوب کاری کردی عزیزم،سری که درد نمیکنه‌رو دستمال نمیبندن

همه این هایی که گفتی برای منم هست با خیلی بیشتر از اخلاق های بد،منتها ما خونه‌ای که میشینیم مال ایناست،یعنی هرچی بشه میگن ما خونه دادیم بهتون،مثلا چندروز نریم خونشون،میگن پس از خونه‌ما بلندشین ما خونه دادیم بهتون شما نمیاین به ما سربزنین

موقعیتش نیسته بریم از خونشون،خیلی تحت فشارم و عصبی ازدست کاراشون

آخ آخ نگو که منم دلم خونه ازش خیلی خوب کاری کردی عزیزم،سری که درد نمیکنه‌رو دستمال نمیبندن همه این ...

اوه اوه کار سخت شد شما باید یجور بگذرونی پس

مادرشوهر من هزاران مدل بلا سرم اورده..چن مدل درد بی درمون گرفتم از دستش از شدت فشار عصبی که بهم وارد کرده

تا حالا مادرشوهری مثه این ندیدم واقعاااا تکه تککککک😂

اوه اوه کار سخت شد شما باید یجور بگذرونی پس مادرشوهر من هزاران مدل بلا سرم اورده..چن مدل درد بی درم ...

آره واقعا،دستم زیر ساتورشونه🤣

دعاکن خدا بهم یه‌خونه بده،بعدمیدونم اینو چیکارش کنم🤣🤣

واقعا اینا فکرنمیکنن،خودشون هم دختردارن،خواهرشوهرای من از طرف مادرشوهرشون هم کلی اذیت میشن ولی این به روی خودش نمیاره،قربوون خدابشم از این‌ور هرچی اذیت میکنه از اون‌طرف مادرشوهر دختراش تلافی میکنن

عزیزم انشالله ی خونه خوب همین زودیا میخری😍 باز خوبه دختراشم عذاب میدن میبینه مادرشوهر بازی چجوریه ...

ممنون عزیزم همچنین😘

آره ولی حالیش نمیشه کلا🤣🤣

اووووه اوووه،پس مال تو هرجور بخواد میتازونه،🤣

ولی باز از یه طرف راحتی خواهرشوهر نداری

شر یه مزاحم دیگه از سرت باز شده🤣

ممنون عزیزم همچنین😘 آره ولی حالیش نمیشه کلا🤣🤣 اووووه اوووه،پس مال تو هرجور بخواد میتازونه،🤣 و ...

خدا آدم بدو لعنت کنه

ی تنه انقد بلا سرم اورده جای خالی همشونو برام پر کرده🥲

دارم به جدایی فکر میکنم..

خدا آدم بدو لعنت کنه ی تنه انقد بلا سرم اورده جای خالی همشونو برام پر کرده🥲 دارم به جدایی فکر میک ...

انشالله

اگر رابطتت با شوهرت خوبه اصلا و ابدا به جدایی فکرنکن،اصل کار خودت و شوهرتی،گوربابای بقیه

کدوم شهری شما؟؟

انشالله اگر رابطتت با شوهرت خوبه اصلا و ابدا به جدایی فکرنکن،اصل کار خودت و شوهرتی،گوربابای بقیه ک ...

قبلا پر میکرد اینم مامانی بود کلی ضربه زدن بهم

هنوزم مامانیه..ولی منطقی تر شده..

مشکل اینکه مغزم هک شده که مامانش چه بلاهایی سرم اورده و هر دیقه استرس دارم

زنیکه دعا نویسه

انشالله اگر رابطتت با شوهرت خوبه اصلا و ابدا به جدایی فکرنکن،اصل کار خودت و شوهرتی،گوربابای بقیه ک ...

تا حرف مامانش میشه اول میگه همینه نمیخوای جدا شو

امشبم بد دعوا کردیم

قرار گذاشتیم صبح بریم برا طلاق😐😂