2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😂😂😂😂چه عروس پایه ای! چه حرفی برا گفتن دارید؟!  من نه زنگ میزنم،  نه اون بهم زنگ میزنه ...

خوش صحبته و منو دوست داره 

درد و دل گاهی مشاوره کاهی غیبت 🤭

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
نامزدی هستین یا ازدواج کردین؟

دوازده ساله متاهلم

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

وای مادرشوهر من خودشو چی حساب میکنه انترخانم

اصلا بهم زنگ نمیزنه

اگر به همسرم زنگ بزنه و گوشیش رو همسرم جواب نده،زنگ میزنه به دخترش میگه برو به داداشت بگو بهم زنگ بزنه

تو یه ساختمونیم با خواهرشوهرم

متنفرم ازش

چه خبره ۳ ساعت با مادر شوهر 

خیلی زود میگذره چند بار تلفن قطع میشه و من زنک میزنم 🤭

خوش صحبته و منو دوست داره  درد و دل گاهی مشاوره کاهی غیبت 🤭

من که هیچوقت حس میکنم نمیتونم نزدیک حسابش کنم

نه دوست... نه هیچییی

البته بگم که فاصلمونم زیاده ازهم

آفرین چه مادرشوهر پایه‌ای قدرش رو بدون خواهر😜

والا منم عروس خوبیم 😁اره خداروشکر از این یکی شانس آوردم 😅

خوش صحبته و منو دوست داره  درد و دل گاهی مشاوره کاهی غیبت 🤭

ارتباطم با مادرشوهرم برپایه احترام هست. ولی اصلا هردومون اهل زنگ زدن نیستیم. 

شاید بخاطر دور بودن مون از هم باشه،  شاید بخاطر گرم نگرفتن من باشه.  شاید بخاطر خنثی بودن مادرشوهرم باشه. نمیدونم علت واقعیش رو. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

وای مادرشوهر من خودشو چی حساب میکنه انترخانم اصلا بهم زنگ نمیزنه اگر به همسرم زنگ بزنه و گوشیش رو ...

😂😂عین مادرشوهر منه

هنوز من اوایل زنگش میزدم اون زنگ نمیزد اصن..بعد پشت سرم به شوهرم میگف زنگ نمیزنه!منم دیدم زنگ بزنمم میگه زنگ نمیزنه کارشو راحت کردم😁

من که هیچوقت حس میکنم نمیتونم نزدیک حسابش کنم نه دوست... نه هیچییی البته بگم که فاصلمونم زیاده ازه ...

خب من از اول اینطور نبودیم ک ب مرور رفت و آمد و..الان دوست داریم همو 

من اولا زنگ میزد سختم بودعزا میکرفتم

ارتباطم با مادرشوهرم برپایه احترام هست. ولی اصلا هردومون اهل زنگ زدن نیستیم.  شاید بخاطر دور ب ...

اره مهمه همه اش ما. هم ب مرور این طور شدیم هم‌من گرم گرفتم و دوسم دارن و هم ایشون خوش صحبته و ب شدت درک بالا دارن و خلاصه الان از پسرش بیشتر با هم در ارتباط تریم