2777
2789
عنوان

بنظرتون چکار کنم با همچبن آدمی

95 بازدید | 5 پست

اون تاپیکه تعطیل شد 

گفتم ک اصلا خسیس نيست شده با هم بیرون بودیم يک شب دو میلیون خرج کرده با من مسافرت بودم برا یک و نیم زده ولی من برا خودش و مامانش سوغاتی خریدم با پوله بعدم تولدش بود با همون پوله یکمم خودم گذاشتم روس کادو و کیک خریدم بردم خونشون سوپرایزش کردم ولی حالا امشب میگ پول بابات پوله پول من علف خرسه اصلا اینجوری نیست من واقعا برا پول اینا باهاش نیستم میگ چرا نگفتی بابات برات بیشتر شارژ بخره قرار شده 15اون بخره 15من من برات 20 فرستادم و اون ده میگم حالا شده مگ چی میشه آخر هم گفت شارژ بفرست برام منم فرستادم منتی سرم نباشه من ک نگفته بودم برام شارژ بفرست گفتم برم در خود پرداز گفت ن خیابون شلوغه نمیخوام بری خودش هم گفتم بیا کارت ببر نیومد ببره چون می‌خواستم قسط وام بابام پرداخت کنم گفت برا خودت باشه رو چشم میزارم ولی بابات ن چون از وام چیزی به تو نمیخوان بدن خیلی ناراحت شدم از این کارش بنظرتون حق با ایشونه؟! من مبگم شاید با خودش فکر کرده من بخاطر شارژ و پول اینجور چیزا باهاش خودش میدونه ک اصلا اینجوری نبست تو این دوسال رابطه اینقدر باهم بی پولی کشیدیم اینقدر درکش کردم 

دعام کنید زودتر به عشقم برسم 

پسری که به پدرم توهین کنه و زر مفت بزنه کنسله

توهین ک نکرد بعدم من با خانواده ام مشکل دارم خودش میدونه چقد اذیتم میکنن بخاطر همین اونم ازشون ناراحته میگ بهت درست خرجی نمیدن حتما باید دعوا کنی بخاطر همین موضوع خیلی دلگیر ازشون 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچ پسری،تاکید میکنم هیچ پسری ارزش نداره پیشش بد خونواده تو بگی

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

هیچ پسری،تاکید میکنم هیچ پسری ارزش نداره پیشش بد خونواده تو بگی

شما وقتی تحت فشار باشی اذیت بشی مجبوری با کسی صحبت کنی خالی بشی چه بسا اون طرف کسی باشه ک دوسش داری و اینکه مهم تر از همش همیشه کمکت کنه 

شما وقتی تحت فشار باشی اذیت بشی مجبوری با کسی صحبت کنی خالی بشی چه بسا اون طرف کسی باشه ک دوسش داری ...

با دیوار درد دل کن اما با کسی درد دل نکن مخصوصا پسری که میخوای ازدواج کنی،زندگی خیلی بالا و پائین داره و تو خواهی فهمید که نباید به هیچ وجه ضعف نشون میدادی عزیزم...!

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲