2777
2789
عنوان

نامزدم با دانشگاه رفتنم مخالفه

175 بازدید | 11 پست

من دوستدارم برم یکاره ایی بشم کمکش باشم تو زندگیمون میگه تو زیبایی بری دانشگاه مخت میزنن زندگیمون چی پس من چی 

خوب شغل ازادم نمیدونم چیکارکنم پول در بیارم

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبل از ازدواج باید اینجور مسایل رو مطرح میکردی و باهاش اتمام حجت میکردی 

ولی وقتی مرد ببینه زن خانه هست دیگه سخت اجازه میده که تو اجتماع باشه 

درلحظه زندگی کن 👌💪💪خیلی چیزها اصلا ارزش ناراحتی و غصه تو نداره و دیگه اشتباهات گذشته رو تکرار نکن و ازشون درس بگیر و تلاش کن و به خدا توکل کن که اون برات بهترین هارو رقم میزنه 

حتما برو دانشگاه حتی اگه با مدرکت پول در نیاری...بهت اعتماد به نفس میده. دوست من سوم دبیرستان عقد کرد افت تحصیلی داشت بهداشت عمومی قبول شد وگرنه می‌تونست پزشکی قبول شه. ولی هر جوری شده دانشگاه رفت بعدم سرکار استخدام شد از شوهرش جدا شد بخاطر اجبار خانواده و فقر ازدواج کرده بود. بعدم هم ماشین خرید و هم خیاطی می‌کنه مستقله و خوشبخت...

ارتباط هایی که تو دانشگاه بدست میاری تو پیشرفت و رشد شخصیتت تاثیر داره ارتباط با آدم ها... میتونی مادر بهتری برای بچه ت باشی ... شوهرت که برده گیر نیاورده که 😑😑...دوست هم ممکنه پیدا کنی بیرون رفتن کافه گردی یکم جوونی کنی خاطره بسازی... نه اینکه همش تو خونه و درگیر بچه و شوهر باشی...هر جوری شده تلاش کن که بری دانشگاه.