ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
ن .چیزی نیست .الرژی شدید ب مواد غذایی .که تو نوزادان هست .مادر باید رعایت کنه
درمان که داره ،نمیشه تو خونه نشست و بگه حساسیته چیزی نیس
خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت میخوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
فکر میکنم ببری دکتر بهتر باشه عزیزم ،دیگه چیزایی که میدونی بچت بهش حساسیت داره نخور روی یه برگه بنویس ،اگه تا شنبه صبح بهتر نشدغروب ببرش دکتر به نظرم .
خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت میخوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
انشالا که چیزی نیست،و فقط حساسیت باشه وبا پرهیز شما خوب بشه،،همون بواسیر،ولی خب تو نوزادا هم بطور خف ...
نه بواسیر نیس حساسیت شدید غذایی داره. چرا شروع کردم براش رفلاکس شدید گرفت به طوری که نزدیک بود خفه شه بهداشت گفت چون حساسیت داره باید زیر نظر پزشک شروع کنی کمکی رو که من هنوز دکتر نرفتم.