2777
2789
عنوان

عشقم فوت کرد

3678 بازدید | 122 پست

بچه ها عشقم که فوت کرد  دقیقا همون  روز که  خاکش کردت شبش اومد به خوابم و گفت بیا بریم  دقیقا با همون ماشینی که تصادف کرد و فوت شد اولش گفتم نه نمیام پشا سرمون حرف میزنن اون گفت دیگه مهم نیست سوار شدم و سه تا دسته گل بهم داد ولی بعدش باهمدیگه رفتیم خونه خواهرش   تعبیرش چیه ؟ هنوزم دوستم دارع یا فراموشم کرده؟😔💔 خیلی نگرانم  تو گوگل نوشته بود کسی که وارد برزخ بشه  دیگه  عشقش فراموش میکنه ولی من خیلی  دوست داشت  حتی بمیرمم دیگه سمتم نمیاد؟ 😔   میترسم اون دنیا  وجود نداشته باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما دیگه چیکار به اون دنیاش دارین🙁🙁

آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشد هیزم است. *************************************************** از دیروز بیاموز برای امروز زندگی کن و امید به فردا داشته باش و تلاش کن💫

کاش میشد توی اون دنیا همه آدم هایی که بهم نرسیدن...برسن

کی میشه بگذره این روزها؟!💔 هیچ آقایی درخواست دوستی نده،خانم های محترمی هم که درخواست میدین قبلش بفرمایید چرا درخواست دادین تا اگر کمکی از دستم برمیاد یا هرچیز دیگه قبول کنم🌺

عزیز دلم منم شیش ساله که مرده اما من دارم باهاش زندگی میکنم🙂💔

الهی بمیرم برا دلت دختر🥲

اگه توی تاپیکی بحثی راجع به کتاب، طبیعت، فیلم، ورزش و تاپیک های دعا حتمااا تگم کنید