2777
2789
عنوان

مادرشوهر

129 بازدید | 10 پست

سلام دخترا میشه راهنماییم کنید لطفاً 

من تو دوره نامزدیم و تا یک ماه دیگه انشالله عروسی بگیریم

خونمون چیدم دیروز رفتم دیدم مادر شوهرم داخل فریزر یخچالم یه قابلمه گذاشته بنظر شما درسته که قبل از اینکه من استفاده کنم این کارو کرده؟خونمون طبقه بالا خونه پدرشوهرمه

همسرم میگه تو خیلی حساسی این اتفاق خاصی نیست اصلا نمیتونم حالیش کنم که چقدر می‌تونه یسری رفتار ها می‌تونه آدمو ناراحت کنه😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش قبول نمیکردی بالای خونه پدرشوهرت زندگی کنی از قدیمم گفتن دوری و دوستی ولی الانم طوری نشده به روش بیار بگو میگه لطفا فلان کارو نکنین من روی وسایلم حساسم 

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
بنظر من مهم نیست بزرگش کردی🫤

قبل از ازدواج به جای اینکه من ذوق داشته باشم برای وسایلام همیشه می‌گفت وای کی یخچالو باز میکنم الانم که باز شده این کارو کرده واقعا احساس میکنم هیچ کاره ام☹️

عزیز مساله یک قابلمه نیست

مساله حریم خصوصیه

کسی که به خودش اجازه بده توی خونه دیگران بدون اجازه رفت و آمد کنه ، نشون میده در آینده هم حریم خصوصی نخواهید داشت

از الان به فکر باش که نزاری این اتفاق بیوفته

با ادب و احترام قابلمه رو برمیداشتی میبردی میگقتی این تو یخچال من جا مونده

اگر وسایلی داخل یخچالت نداری از برق بکش تا موقع عروسی

بعد هم به فکر تعویض قفل در باش 

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه

عزیز مساله یک قابلمه نیست مساله حریم خصوصیه کسی که به خودش اجازه بده توی خونه دیگران بدون اجازه رف ...

هیییی همسرم که اصلا قبول نمیکنه میگه تو حساسی با این حرفات بهم فشار آوردی 

قفلم که نمیشه عوض کرد چون فامیلم هستیم زیاد نمیتونم چیزی بگم میگن خودمون ساختیم دیگه خونه رو 

زن خوبیه ولی یسری رفتاراش اذیتم می‌کنه آذمی هم هست که هیچی رو در ظاهر نشون نمی ده اگه ناراحت باشه با رفتارش عوضشو در میاد متاسفانه اینو همسر من نمی‌فهمه