2777
2789
عنوان

دخی

373 بازدید | 12 پست

سلام خانما یه مدتی نمیام سایت میخواستم از همتون عاجزانه خواهش کنم تو نمازاتون ودم افطار وقت اذان صبح وشبای قدر برا من دعا کنید مشکل بسیار بزرگی دارم که خیلی محتاج دعاتونم توماه رمضان دعا به اجابت نزدیکه نفستون حقه شاید خدا مشکلات منم حل کرد.  

براسلامتی همه ی ادم ها یک صلوات میفرستین؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما...انشاالله به زودی مشکلت حل شه عزیزم

ان شالله.توکل به خدا .کارم هر روز گریه س .خدا خودش کمک کنه شرمنده خودم نشم

الهی عزیزم میفهمم چی میگی اما همینکه‌ توکلت به خدا هست مطمئن باش که حله،خدا هیچ بنده ایشو ناامید برنمیگردونه عزیزم خصوصا توی این ماه عزیز

انشاالله به حق بزرگیش خیلی زود بیای با دل خوش تاپیک بزنی که مشکلت حل شده

اگه بخوام وضعیتمو توصیف کنم باید بگم که:دریا طوفانیه؛قایق سوراخه؛پارو شکسته؛ ولی انگیزه زیاده خیلی زیاد.....از کوسه هام نمی‌ترسم!😊
الهی عزیزم میفهمم چی میگی اما همینکه‌ توکلت به خدا هست مطمئن باش که حله،خدا هیچ بنده ایشو ناامید برن ...

ان شالله.امروز این مطلب رو خوندم از امام صادق توکلم به خدا بیشتر شد

امام جعفر صادقعلیه‌‏السلام فرمودند: مؤمن پیوسته در خیر و رفاه و رحمت خداست، مادام که عجله نشان ندهد و نومیدانه دست از دعا نکشد

راوى مى‌‏گوید: عرض کردم: چگونه عجله نشان مى‏‌دهد؟ فرمود:مى‏‌گوید مدتها است دعا مى‏‌کنم و اجابتى نمى‏‌بینم.

من برم دیگه خواهشا هرکس هروقت هرزمان این تاپیک رو دید برام دعا کنه.شرایط سختی از نظر روحی دارم  .ممنووووووووووووووون .خدانگهدارتون

ان شالله.امروز این مطلب رو خوندم از امام صادق توکلم به خدا بیشتر شد امام جعفر صادق علیه‌‏السلام ...

کاملا درسته،آفرین که امید به خدا رو نه تنها از دست ندادی بلکه بیشترم شده ومطمئن باش خدای‌مهربون به زودی نتیجه ی امیدت بهش رو نشونت میده گلم،کارای خدا شاید دیر و زود داشته باشه اما سوخت و سوز نداره

اگه بخوام وضعیتمو توصیف کنم باید بگم که:دریا طوفانیه؛قایق سوراخه؛پارو شکسته؛ ولی انگیزه زیاده خیلی زیاد.....از کوسه هام نمی‌ترسم!😊