2777
2789
عنوان

عشقم فوت کرد

1818 بازدید | 31 پست

من و پسر عمم  ۴ سال عاشق هم بودیم  خانواده مخالفا میکردن ولی هنوزم همدیگه دوست داشتیم هفته پیش تصادف کرد و فوت شد  بنظرتون  اون دنیا دیگه من فراموش کردع؟  اصلا  اونجا  هم بهم دیگه نمیرسیم؟ بخاطر من رفت سرکار تا ۱۰ شب کار میکرد زندگیش زد اخرشم اینجور شد  مامانش میگفت واقعا دوست داشت و از این موضوع ناراحت که من و بچه ش بهم دیگه نرسیدیم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

روحش غرق ارامش ابدی و خدا صبر بده بهت🥹🖤

تو هر لحظه زندگیت سعی کن شاد و خوشحال باشی تو یه ثانیه از زندگی قبلیت که گذشت رو نمیتونی برگردونی پس همیشه حال خودت رو خوب نگه دار😊❤     من همیشه عشق رو دوست داشتمالان حس عجیب تری بهش دارم. امیدوارم شماهم به وقت و مناسب ترین مورد رو در زمینه عشق تجربه کنید.
چقدر سخت واقعا خدا بهت صبر بده.میگن اون دنیا اگه هر دو یعنی هم مرد هم زن بخوان میتونن کنارهم باشن من ...

خیلی اخه همسایه مونم بود تحملش سخته   ع خدا کنم اونجا ببینمش😔🖤

اگ عشقت بود بعد از ی هفته انقد راحت در موردش حرف نمیزدی اصلا جون نداشتی ک بیای نینی سایت

بعضی آدما با صحبت کردم با دیگران اروم‌میشن

بعضیا متفاوتن ترجیح میدن تنها باشن

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

اگ عشقت بود بعد از ی هفته انقد راحت در موردش حرف نمیزدی اصلا جون نداشتی ک بیای نینی سایت

تو چه میدونی دارم چه روزایی پشت سر میزارم کسیو که دوست دارم زیر خاک و الان واسه دیدنش میرم  بالای قبرش ببینی نصف جونت زیر خاک خیلی سخته