2821
2789

دوست عزیز 

افسردگی و حس بد به دیگرن منتقل کردن نشانه طلسم نیست حتما !!!

افرادی که طلسم شدن خواب های بد می بینن ضرر مالی  ، افکار جنسی گناه آلود ، تو تنهایی احساس می کنن کسی داره بهشون نگاه می کنه ....

البته گاهی اوقات به خاطر رژیم غذای نادرست کمبود ویتامین و زینک آدم افسرده میشه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من همه‌ی اینا رو دارم مدام و شششششششدیییییییید 

پس باید بری پیش یه آینه بین واقعی اون بهت میگه طلسم کجاست و توسط کی برات پیش اومده 

من خودم دو سال پیش نامزد بودم یهو همه چی خراب شد همش دعوا اصلا کلی فانتزی جنسی عجیب پیدا کرده بودم تو فکرم ولی یهو از نظر جنسی سرد شدم و چند باری هم تصادف و ضرر مالی بد کردم رفتم پیش آینه بین و بهم گفت زن عموم چون دخترش زندگی بدی داره دلش نمی خواد زندگی تو هم خوب بشه برات یه طلسم گذاشته فلان جا می فرستمت پیش کسی که بلده باطل کنه 

نمی دونم طلسم به خود زن عموم برگشت چون دو ماه بعد باطل کردنش سرطان رحم گرفت و تابستان گذشته مرد 

پس باید بری پیش یه آینه بین واقعی اون بهت میگه طلسم کجاست و توسط کی برات پیش اومده  من خودم دو ...

😞😞 

من یه بار رفتم بهم گفت خیلی خیلی بدشانسم بهم گفت وقتی زیر چهل روزم بوده یکی مادرمو طلسم کرده که اون طلسم منو گرفته گفت چون خیلی سنگینه نمیتونم باطل کنم سنگینیش گفت خودشو میگیره 

پیش کسی دیگه هم گرفتم اونم فقط گفت خیلی بدشانسی 

😞😞  من یه بار رفتم بهم گفت خیلی خیلی بدشانسم بهم گفت وقتی زیر چهل روزم بوده یکی مادرمو ...

عزیز طرف کاربلد نبوده 

هیچ طلسمی تا آخر عمر با آدم نمی مونه چون باید قدرت واقعا زیادی باشه تو اون موکل ها رو بشه نگهداشت 

اینطوری نباش دیگه به خودت تلقین بد کردی 

ببین برای رفع طلسم هرشب دعای شش قفل رو بخون هر شب جمعه دعای شیخ بهایی هست تو اینترنت روی ۴۱ دانه گندم بخون و بریز برای پرنده ها 

هر روز به خودت تلقین کن خدا در رحمت شو به روم باز می کنه

اینو منی دارم میگم بهت که از بدو تولد تا الان افراد فامیلم دعا و طلسم برام کردن ولی با توکل بر خدا و رحمتش بر همه شون غلبه کردم 

عزیز طرف کاربلد نبوده  هیچ طلسمی تا آخر عمر با آدم نمی مونه چون باید قدرت واقعا زیادی باشه تو ...

ما که از رحمت خدا خیری ندیدیم 

آخه میدونی چیه این زن جیزاییو میگفت که واقعا راست بود 

مثلا میگفت مدام زیر یه پتو دراز کشیدست یا میگفت از جمع متنفره  میگفت وارد هر جمعی میشه مسخرش میکنن بعد 

چند سال پیش پیشه یه اقا که خیلی معروف بود گرفتیم گفت یه طلسمی بهتون کردن که یکی از اعضای خانوادتون افسردگی شدید گرفته 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز