2777
2789

گفته بودما خواستگار کارمند بانک دارم خانوادم ردش کردن کلی هم گفته بودم دعا کنین برام 

مهم نیست چون ازدواج کنم خواهرم مسعولیتش میوفته کردن مامانبزرگم هیچ کسو قبول نمیکنن 

دلیلشونم اینه که یه نزشک بیاد خواستگاریت قبول کنیم 

حتما تاپیک قبلیمو بخونین 

خودم خبر نداشتم عمم الان بهم گفت که فردا قرار بود بیان خونه حرف بزنن ردش کردن

حالا من که نه دوسش داشتم نه دیده بودمش ولی با دل های پاکتون دعا کنین هرچه زود تر ازدواج کنم 

انقدر تحت فشارم سرم درد میکنه دیگه دارم به خودم اسیب میزنم با تو این شرایط موندن

برای شفای خواهر دوقلوی معلولم صلوات بفرستی ممنون میشم💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به امید این خانواده نباش ماشالله دختر باعرضه ای هستی سعی کن سر کار یا دانشگاه با یکی اسنا شی

اصلا خوشم نمیاد از دوستی متاسفانه

ولش کن عزیزم از فکر خانوادت بیرون بیا

حواستو به پیشرفت و تحصیل خودت بده توهمون محل کار و دانشگاه ایشالا با یه پسر خوشگل و باجنم و اخلاق آشنا بشی و دوست شی و ایشالا ازدواج خوبت

من عاشق آدم برفیم میدونی چرا؟چون ظاهرو باطنش یکیه همش سفید سفیده...⛄
ولش کن عزیزم از فکر خانوادت بیرون بیا حواستو به پیشرفت و تحصیل خودت بده توهمون محل کار و دانشگاه ای ...

مشکل اینجاست من اصلا اهل دوسنی و اشنایی نیستم و خوشم نمیاد سنتی هم خانوادم اینجوری 

هر کار میکنم نمیتونم دوست بشم حس خوبی ندارم وقتی میرم اشنایی 

مشکل اینجاست من اصلا اهل دوسنی و اشنایی نیستم و خوشم نمیاد سنتی هم خانوادم اینجوری  هر کار میک ...

عزیزم ببخشید اینطوری میگم ولی اگه با دوستی و آشنایی مخالفی ده دوازده سال دیگه شاید بتونی ازدواج کنی 

الان ازدواج سنتی بشدت کمیابه ازهرده ازدواج ۹ تاش با دوستیه  همه با دوست دختر دوست پسر خودشون ازدواج میکنن مخصوصا پسرای درست و حسابی رو زود رو هوا میزنن تهش اون بدردنخورها میمونن که اخرش مادرشون براشون زن انتخاب میکنه

زمونه عوض شده خود دخترا الان باید زرنگ باشن

من عاشق آدم برفیم میدونی چرا؟چون ظاهرو باطنش یکیه همش سفید سفیده...⛄