2777
2789
عنوان

ما مجردا

| مشاهده متن کامل بحث + 494 بازدید | 76 پست
اگه هیچوقت ازدواج نکنم خب نکنم به چپم مگه کشته و مرده مرد های زمین ام ؟ خب نداشته باشم خودم خودمو ب ...

نیاز دریافت عشق از طرف یه نفر دیگه یه چیز غریزی ایه برا هممون کسی نمیتونه انکارش کنه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه هیچوقت ازدواج نکنم خب نکنم به چپم مگه کشته و مرده مرد های زمین ام ؟ خب نداشته باشم خودم خودمو ب ...

همون....................گور بابای هر چی شوهره آشغاله

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

ازدواج میکنی بخدا توکل کن  ولی مجردی از ازدواج بد یا ازدواج با شخص نا مناسب خیلی بهتره مراقب ...

رو چیزایی که ملاکام هستن زیاد دقت میکنم ولی سختگیر نیستم پول و اینا ارزش زیادی برام ندارن به حدی که اگه پسر درحال تحصیلم باشه مشکلی ندارم ولی اینکه از نظر اعتقادی شبیهم باشه و حداقل به دلم بشینه مانع بزرگیه 

نیاز دریافت عشق از طرف یه نفر دیگه یه چیز غریزی ایه برا هممون کسی نمیتونه انکارش کنه 

خب تو تشنه محبتی ..

انسان زمانی که بدنیا میاد داخل اتمسفری بزرگ میشه و وقتی بزرگ شد میره چیزی که کمبود داره دنبال میکنه

یکی از نطفه بی پوله میره دنبال شوهر پولدار 

یکی عشقی دریافت نکرده میره دنبال محبت 

این کاربر به کاربر پرنسس بابا انتقال یافت

کاری از دستم برنمیاد چرا ناراحتم چون خوشگل نیستم هر خواستگاری اومد دید و رفت

اولا از کجا میگی خوشگل نیستی 

دوما من ادمایی رو دیدم که هیچ ملاکی از زیبایی ندارن ولی بهترین ازدواج و داشتن 

یه جای کار ما میلنگه:)) 

همون....................گور بابای هر چی شوهره آشغاله

با این استاتر فقط 1 سال کوچیکم ..

چقدر ذهنیتمون متفاوته..

یک چیزی میگم به دل نگیرید کسانی که سن کمتر 25 دنبال ازدواج هستن ..

هیچ لذتی از مجردی نبردن

همه ما تشنه محبتیم  همه  اینو یه روزی متوحه میشی🥲

همسن توهستم 

اما من نیستم بلکه از محبت بیزارم ..

حتی اگه نیازی داشتم عشق خودم واسم کافیبه توهم اینو یک روز متوجه میشی

با این استاتر فقط 1 سال کوچیکم .. چقدر ذهنیتمون متفاوته.. یک چیزی میگم به دل نگیرید کسانی که سن کم ...

درست میگی من لذتی از مجردی نبردم اصراری هم برای اینکه الان ازدواج کنم ندارم ولی با خودم میگم نکنه هیچ وقت نشه 

و اینکه دارم میبینم که به گناه نزدیکم 

از نظر جنسی اذیتم و این چیزی نیست که بتونم تنهایی باهاش کنار بیام 

رو چیزایی که ملاکام هستن زیاد دقت میکنم ولی سختگیر نیستم پول و اینا ارزش زیادی برام ندارن به حدی که ...

شخصیتش حرف اولو میزنه که باید به دلت بشینه بعد تو فامیل محبوب باش

سر غذا سخت گیر نباشه

و نسبت به مردم و اطراف بدبین نباشه 

امیدوارم  بااونی که ملاکاتو داره اشنا بشی