2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها راهنماییم کنین شوهرم دلش  نمیخاد من هیچ پیشرفت کنم خاهراش و جاری و مادرش همه کار میکنن شوهرم میخاد پول نده میگم برم ناخن کاری نمیزاره حس میکنم طلاق بگیرم برم یه حرفه یادبگیرم بهتره با این هیچوقت ب جایی نمیرسم خودش ک یه هزارتومن تو جیبش نیس منم نمیزاره کار کنم بافت مو بلدم هرچی میگم اون مشتری نداره زیاد برم یه چیز بهتر یادبگیرم میگ تو چشات ضعیف نمیتونی فک میکن من منگل و پخمه ترینم هیچی یاد نمیگیرم خسته شدم

بچه ها راهنماییم کنین شوهرم دلش  نمیخاد من هیچ پیشرفت کنم خاهراش و جاری و مادرش همه کار میکنن ش ...

عزیزم همه چیز پول نیست و طلاق هم اخرین راه نیست بهتره اول باهاش درست درمورد مخالفتش صحبت کنی شاید یه دلیل دارع ن اونی ک خودتون فکر می کنید تهش هم قیدش رو بزنید زندگی مهم تره

بهت گفتم چه کاری داغونم میکنه و تو عالی انجامش دادی ):

عزیزم همه چیز پول نیست و طلاق هم اخرین راه نیست بهتره اول باهاش درست درمورد مخالفتش صحبت کنی شاید یه ...

ریده تو اعتماد ب نفسم بخدا شوهرا مردم انقد باعث پیشرفت زنشون میشن و میبرنش بالل شوهر من هی تو گوشم میخونه تو هیچی ندونی تو پخمه ای تو بی زبونی تو چشات ضعیف کاری نمیتونی کنی حالم ازش بهم میخور

ریده تو اعتماد ب نفسم بخدا شوهرا مردم انقد باعث پیشرفت زنشون میشن و میبرنش بالل شوهر من هی تو گوشم م ...

صدرصد ذات ادما متفاوت هست شما هم بگین تا حالا کاری برام نکردی ک نتونم انجام بدم اگه میشه این دفعه هزینش رو بده میفهمی منم می تونم

صدرصد ذات ادما متفاوت هست شما هم بگین تا حالا کاری برام نکردی ک نتونم انجام بدم اگه میشه این دفعه هز ...

من رفتم کلاس کاشت مژه ۳۰۰ تومن فک میکردم یاد میگیرم ولی یه جا درپیتی بود اصلا یاد نگرفتم شوهرم هی همونو میکوبه تو سرم میگ تو رفتی مژه یاد نگرفتی هیچی یاد نمیگیری خب ادم هرچی پول بده آش میخوره چرا نمیفهمه

من رفتم کلاس کاشت مژه ۳۰۰ تومن فک میکردم یاد میگیرم ولی یه جا درپیتی بود اصلا یاد نگرفتم شوهرم هی هم ...

خوب مهم نیست بزار هر طور میخواد فک کنه بگو مگ یه دفعه چی میشه مردم توی زندگیشون کامل هیچی نبلدن

خوب مهم نیست بزار هر طور میخواد فک کنه بگو مگ یه دفعه چی میشه مردم توی زندگیشون کامل هیچی نبلدن

🥲🥲🥲حس میکنم از دنیا عقبم خودشم هی بی پول هزار تومنی نداره باورت میش پول یه پفک نداره