2777
2789
عنوان

دیابت بارداری

157 بازدید | 15 پست

اگه تو هفته ۲۸ بارداری جواب ازمایش دیابت بارداری نرمال باشه ممکنه تو هفته های دیگه مادر دیابت بگیره و‌متوجه نشه ؟ ‌

کلا وقتی تا ۲۸ هفته کسی دیابت نگیره یعنی دیگه نمیگیره ؟ چون دلیل دیابت بیشتر هورمونیه دیگه

یه صلوات برای مادرم میفرستی 🙏

ببین گلم تا آخر بارداری باید حواست باشه دیگه نمیشه که مثلا تا دیدی آزمایش خوبه شروع کنی به خوردن شیرینی رژیم رو رعایت کن قند ساده نخور سعی کن فقط ارگانیک بخوری 

وای من 16هفته هستم خیلی روزهای سختی رو پشت سر گذاشتم ولی از الان نگران تحمل گلوکز هستم کاش یه آزمایش دیگه بگیرن اون چیه آخه میدن به خورد زن باردار اونم ناشتا 

شما انجام دادی؟ چطور بود

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین گلم تا آخر بارداری باید حواست باشه دیگه نمیشه که مثلا تا دیدی آزمایش خوبه شروع کنی به خوردن شیر ...

درسته باید تا اخرش رعایت کرد 

مثلا شما صبحانه گاهی مربی نمیخورید؟ 

یا مثلا گاهی شیرینی؟ 

راستش من‌خیلی از اون پودره خوشم اومد خوشمزه بود 

تعجب میکنم‌ میگن بی مزه بوده 

یه نیم ساعت بعد خوردنش چون‌معده خالیه یکم حالت تهوع خفیف میگری ولی گذراست و اصلا ازمایش سختی نیست

قند علامت داره، حواست باشه تکرر ادرار نداشته باشی و ضعف زیاد هم داره،خیلی شدید گرسنه میشی. من همسرم ...

مثلا گرسنگیش چجوریه ، اگه مثلا کسی دیابت داشته باشه 

ساعت ۲ ناهار بخوره باید ساعت چند دچار گرسنگی شدید بشه ؟

من دیابت داشتم اما یادم نیست چه زمانی متوجه شدم. کلا بارداریم پرماجرا بود خیلی. 

بارداری برای همه واقعا پر از چالش هست هر کس یه جور دهنش خیلی ببخشید سرویس میشه 

من تا 11 هفته میگفتم وای بارداری اینه چقدر آسونه ولی از هفته 11به بعد بلایی سرم اومد خدا میدونه حتی اب هم نمیتونستم بخورم با نی به زور چند قطره میدادم پایین که کلیه ام دردش بهتر بشه اون یه کوچولو بهتر شد افتادم به ضعف حتی درحال خوردن غذا هم ضعف شدید دارم مقوی هم میخورم ویتامین هم میخورم ولی فایده نداره دکتر میگه اینم یه نوع ویاره 

واسه همین از تست تحمل گلوکز میترسم چون میگن ناشتایی داره منم تحمل ندارم و اینکه اگه ناشتا مایعات بخورم بالا میارم 😭😭😭

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔
ببین گلم تا آخر بارداری باید حواست باشه دیگه نمیشه که مثلا تا دیدی آزمایش خوبه شروع کنی به خوردن شیر ...

در مورد اینکه ناشتا باید پودر بخوری هم 

اتفاقا اون‌پودر چون قنده ، جلوی گرسنگی و‌افت فشار رو‌میگیره

میری اول ازمایش خون میدی برای قند ناشتا

بعد بهت یه شیشه میدن که توش پودره میگن توش اب بریز و ظرف ۱۰ دقیقه بخورش و از زمانی که شروع به خوردن کردی یک ساعت دیگه  بیا ازمایش بده 

بعد دوباره یک ساعت بعد بیا برای ازمایش 

بعد هم میری خونه

درسته باید تا اخرش رعایت کرد  مثلا شما صبحانه گاهی مربی نمیخورید؟  یا مثلا گاهی شیرینی؟& ...

خدا از زبونت بشنوه واسه منم خوب باشه 

گلم شیره خرما بخور یا توت یا انگور که بهش شکر مصنوعی وارد نشده باشه 

بستنی کم بخور 

کیک و کلوچه نوشابه و این چیزا اصلا نخور 

آبمیوه فقط طبیعی بخور 

بارداری برای همه واقعا پر از چالش هست هر کس یه جور دهنش خیلی ببخشید سرویس میشه  من تا 11 هفته ...

نگران نباش این ازمایش ماله ۲۴-۲۸ هفته هست 

تا اونموقع دیگه ویارت خوب میشه

در مورد اینکه ناشتا باید پودر بخوری هم  اتفاقا اون‌پودر چون قنده ، جلوی گرسنگی و‌افت فشار رو‌م ...

الهی برای همه به راحتی بگذره گلم هزینه آزمایش چقدر شد 

نگران نباش این ازمایش ماله ۲۴-۲۸ هفته هست  تا اونموقع دیگه ویارت خوب میشه

مرسی که بهم قوت قلب دادی عشقم الهی یه بارداری عالی رو تجربه کنی نی نی رو با سلامتی بغل بگیری 

الهی برای همه به راحتی بگذره گلم هزینه آزمایش چقدر شد 

چون ازمایش مرحله ی سوم بود 

یعنی یه ازمایش قبل باراری دادم

یکی تو سه ماه اول و این ازمایش ماله اخر سه ماه دوم بود

بازم برای کلی نوشت یعنی همراه ازمایش دیابت ازمایشهای دیگه مثل بررسی خون و ادرار و اینا که شد ۱۳۰۰۰۰۰

که تو ازمایش مشخص شد ذخیره ی اهنم خیلی کمه و برام دوباره قرص نوشت

مرسی که بهم قوت قلب دادی عشقم الهی یه بارداری عالی رو تجربه کنی نی نی رو با سلامتی بغل بگیری 

خواهش میکنم همچنین‌گلم 

ان شاالله نی نی شما هم سالم به دنیا بیاد و ویارت زود خوب بشه