2777
2789
عنوان

وکالت یا معلمی

860 بازدید | 13 پست

سلام دوستان💗

من فارغ التحصیل حقوقم بین آزمون وکالت و استخدامی آموزش پرورش موندم..رشته حقوق فقط معلمی ابتدایی میگیرن من سال کنکور خیلی تربیت معلم میخواستم ولی قبول نشدم  ولی الان خیلی اصراری بهش ندارم

معلمی از یه طرف برای یه خانم خیلی خوبه درآمد ثابت داری، تعطیلی، مزایا و از یه طرفم سر و کله زدن با بچه ها و داشتن صبر و انرژی بالا که من در خودم خیلی نمی‌بینم😅

وکالت از یه طرف ساعت کاریش منعطفه دست خودته مث کارمندی نیست خواستی پرونده برمی‌داری نخواستی نه..ولی ممکنه درآمدت از یه معلم هم کمتر باشه، البته من برام درآمد خیلی مهم نیست

شما اگه جای من بودید کدومو انتخاب میکردید؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزم 

آموزش ابتدایی واقعا صبر زیاااد میخواد من خودم دارم تلاش میکنم دبیری ریاضی برم البته چون علاقه دارم و همینطور ثواب معنوی داره و همینطور خدا خواست بیام توی این مسیر اگه موفق بشم انشالله 

داداشم هم فارغ‌التحصیل رشته حقوق و حسابداریه و خودش علاقه داره بهشون اما دبیری و .... نه 

برای همین میگم خب شما  به دوتا علاقه دارید که خیلی خوبه و به نظرم ببینید کدوم شغل کشش رو دارید . کدوم رو الان ترجیح میدید .کدوم رو ترحیح میدید بقیه بدونند شغلتون هست .( البته نظر بقیه مهم نیستاا اما کلی میگم) .

انشالله بهترین تصمیم بگیرید 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

سلام عزیزم  آموزش ابتدایی واقعا صبر زیاااد میخواد من خودم دارم تلاش میکنم دبیری ریاضی برم البت ...

سلام عزیزم

ممنون از نظرتون ان‌شاءالله که قبول بشید😍💗

دبیری خیلی بهتر از آموزش ابتداییه به نظر من

من اگه دبیری میگرفتن هرطوری بود میخوندم که قبول بشم

هم پرستیژش ی خورده بالاتره هم با بچه های سن بالاتر در ارتباطی 

از رشته حسابداری راضی هستن؟

والا فعلا منتظره بره سربازی . از الان نگران شغله . راضی بودنش رو مثلا آدم باید نسبت به دیدگاهش بسنجه  حقیقتش داداشم ذهنش فقط شغله و اعتماد به نفس نداره درباره آزمون های وکالت و ... اما خب بازم آگهی های استخدامی نگاه می‌کنه و چکشون می‌کنه ولی هنوزم میگه وقتمو هدر دادم رفتم دانشگاه  کاش میرفتم شغل آزاد و .... . واسه همین برای من میگه برو دبیری که امنیت شغلی دارن یا برو مهندسی های استخدامی  صداسیما  ... .

واسه همین میگم بستگی به دیدگاهتون داره . 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

سلام عزیزم ممنون از نظرتون ان‌شاءالله که قبول بشید😍💗 دبیری خیلی بهتر از آموزش ابتداییه به نظر من ...

ممنونم .🌹😍

درست میگید ممنونم عزیزم کلا سختیه ابتدایی بیشتره من خودم بچه های کوچیک خیلییی دوست دارما چون درمجموع محیط شادتری داره به نظرم و پر انرژی تر هستند .💕

انشالله هرچی صلاحتون هست براتون رقم بخوره عزیزم 🌹

عزیزم حسابداری رو منظورم بود نه حقوق 

بله متوجه شدم .کلا آگهی ها رو که چک می‌کنه بیشتر برای حسابداری هست اما خودش نمیره مصاحبه چون فعلا باید بره سربازی ( چون باید کارت پایان خدمت داشته باشه داداشم) میخواد بعد از سربازیش بره مصاحبه ... .

داداشم رشته اصلیش حقوقه بیشتر حرفاش درباره این رشته هست 

توی بستگانمون حسابدار شرکت گاز هم داریم البته 

ان‌شاءالله گلم همچنین 🤍

ممنون🌹