2777
2789
برای ی خانم قطعا خیر چیزی ک من تو این حیطه دیدم اینه شغل خوب در گرو بند پ هست 🙃 یعنی اگه فک و فامی ...

برای آقا منظورم بود ولی خب راس میگی پارتی مهمه 🙂💔

🦥🤌🏻

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برای آقا منظورم بود ولی خب راس میگی پارتی مهمه 🙂💔

من رشتم نفت نیس ولی کارم مرتبط با این حیطه هس

یا باید خیلی باسواد باشی و جنم داشته باشی بری تو سایت کار کنی و بعد کلی سختی خودتو بکشی بالا

یا حاضر بشی با ی حقوق معمولی تو ی شرکت معمولی باشی

یا باید بند پ داشته باشی طرف با دو سه سال سابقه و بدون هیچ سواد و تخصصی صرفا با ی تلفن سفارشی از میز بغلی من رفت و شد بازرس اصلی مهندسی نفت 😏 ما ی همچی مملکتی داریم

من رشتم نفت نیس ولی کارم مرتبط با این حیطه هس یا باید خیلی باسواد باشی و جنم داشته باشی بری تو سایت ...

ببخشید عزیزم شما توی شرکتای پیمانکار حوزه نفت سرکار هستید؟ خب آزمون شرکت کنید بیایید توی شرکتای اصلی نفت گاز پتروشیمی ، اینطور نیست که آزمون همش پارتی باشه من خیلیا رو دیدم با آزمون نفت و گاز و پتروشیمی قبول شدن مثلا همسرم ، برادرم ، آشناهامون و... خودمم آزمون میدم ولی نمیخونم که قبول شم بخونم قبول میشم

پتروشیمی ها این یکی دو سال خوب آزمون زدن حقوق و مزایاشونم برای یه خانم که کارش اداریه خیلی عالیه مثلا میدونم پارسال کسایی که تازه کارمند شده بودن تو بخش اداری بدون مزایا ۳۰ رو میگرفتن دیگه با مزایا که میرفت بالاتر مثلا ۴۰ اینا برای یه خانم که تازه استخدام شده باشه کارشم کارمندی روتین باشه خیلی خوبه