2777
2789
عنوان

رفیق خسیس!!

565 بازدید | 46 پست

نمیدونم دوستم خیلی خسیسه یا من اینجوری فکر میکنم وقتی میخواد دارویی چیزی بخره همیشه مقداری پول کم داره وقتی میاد بیرون یه کارت بانکی نمیاره 

فقط و فقط ۵۰ تومن یا حتی کمتر پول نقد میاره از قرض هایی که بهش دادم حاشا میکنه گاهی هم میخایم بریم گیم نت یه دست بازی میکنه فورا فرار میکنه میگه کار دارم

چیکار کنم با این؟؟؟؟؟؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کات 

چند وقته دیگه عروسی داریم دعوتش کردم فقط برای ۲۰۰ تومن کادو دادن هزارتا بهانه و چرت و پرت میگه 

میترسم تهش بیاد کادو نزاره یا بزاره ولی خیلی کم آبرومو پیش خانوادم ببره

منم ی دوست این مدلی داشتم بعدا متوجه شدم خانوادش برای هر هزارتومن زجرش میدن و سخت بهش پول میدن شاید ...

من دیدم وقتی میریم بیرون باباش بهش پول میده انقدر خنگه خودش نمیگره ازش یا مثلا میخاد زرنگ بازی دربیاره

هیچ وقت نگو میلیونی خرج میکنه و باباش خیلی بهش پول میده و ---------

هیچ کس از عمق زندگی ی نفر دیگه خبر نداره

رد پای عشق را گرفتم و سر از آغوش تو در اوردم…🤍کاربری دست دو خواهر مجرد و متاهله
هیچ وقت نگو میلیونی خرج میکنه و باباش خیلی بهش پول میده و --------- هیچ کس از عمق زندگی ی نفر دیگه ...

خانوادگی خسیسن یه روز بیرون بودیم باباش زنگ زد گفت بیا موهامو کوتاه کن تعجب کردم گفتم خب آرایشگاه بره 

گفت آرایشگاه ۷۰ تومنه زیاده 😐😐