2777
2789

سلام بچه ها لطفا لطفا خواهرانه راهنماییح کنید من ۲ ماه دیگه ۱۷ سالم میشه و میدونم که خیلی کوچیکم بچه ها حوصله به خرج بدین و کامل بخونید ( من بابام دست بزن داره شکاک و روانیه خیلی فحش میده و وسواس فکری شدید داره کلا واقعا من هرچی تعریف کنم بازم کمه با من و داداش و مامانم لجه حتی مامانم بخاطرش یک بار دست به خودکشی زد و ولی زنده است مادرم خداروشکر بابام اصلا راضی نمیشه بره دکتر روانشناسی چیزی،  مامانمم بشدت ساده و بی دست و پا و اینکه طلاقم نمیتونه بگیره حالا من چند ساله ۴ سالی است که افسردگی دارم و هی زیاد و هی کم میشه ۲ سالم قرص مصرف می کردم الانم داغون شما بگید با کتک خوردن کنار میتونید بیایید؟ بگید چیزی نیست درد نداشت؟ منم نمی تونم بیخیال باشم چند تایی خواستگار های خوب اومدن ولی رد کردم چون سنم کمه و امادگی ندارم تازه ما زیر ۲۵ سال ازدواج نمی کنن معمولا فامیل هامون یکمم از این خجالت می کشم تو سن کم ازدواج کنم بابام من و نمیزاره دانشگاه برم و هیچ راهی هم نداره نگید حرف بزن و....  هر کاری بکنم به چپشم نیست حالا من تو این سن با این وضعیت اگه خواستگار خوب اومد ازدواج کنم؟ 

امید وارم که وقتی مرگ به سراغت میاد،( زنده پیدات کنه) 🙂💔

یعنی ۱۶ سالته

آدم خوب و سالمم ک سراغ ۱۶ ساله نمیره

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی ۱۶ سالته آدم خوب و سالمم ک سراغ ۱۶ ساله نمیره

اخه پسر ها هم تو سن ۲۰ تا ۲۳ هستن بیشتر ازین سن ها برام خواستگار نمیاد مثلا یکی از خواستگار های خوبم ۲۲ سالش بود که بی برو برگشت رد شد 

امید وارم که وقتی مرگ به سراغت میاد،( زنده پیدات کنه) 🙂💔

آدم خوبیه

باهاش اتمام حجت کن ک بزاره درس بخونی 

و مطمعن شو ادم خوبی باشه

دوران نامزدی حتما داشته باش

وا نده ی وقت اگ محرم شدید 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

۱۷ سالگی سن ازدواج نیست 

از چاله در نیای تو چاه بیفتی 

کدوم آدم سالمی خواستگاری دختر ۱۶ ساله میره 

نهایت ۲۲ یا همین حدودا باشه

که اونم شوهر ازش در نمیادش

۹۹ درصد پسرا بعد ۳۰ سال مسئولیت پذیر و عقل رس میشن

اونم واسه شما تفاوت سنی زیادیه

چو ایران 🇮🇷 نباشد تن من مباد 💗بدین بوم و بر زنده یک تن مباد💖اگر سر به سر تن به کشتن دهیم دریغا که کشور به دشمن دهیم 🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

من جات بودم ازدواج میکردم 

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

شرایطم شبیه تو هست و همسن هم هستیم اما من پدرم مشکلی با درس خوندنم نداره 

منم نمیتونم بهت پیشنهاد خیلی عالی بدم چون مث چیزی که گفتی هم سنم و هم تجربم کمه اما من با این شرایط با یه ادم درست ازدواج میکنم اگه جات باشم

من البته۳ساله نامزد کردم و اینکه تو اطراف ما دخترا اکثرا حدود۱۸سالگی ازدواج میکنن کلا شهرمون اینجوریه و چیز عجیبی نیس