qwertyuiopdghysshhff مدیر استارتر عضویت: 1403/01/11 تعداد پست: 2345 عنوان کسر ها 56 بازدید | 5 پست قشنگ دارم میمرم چقد قاعده داره کوفتی بچه ها اگر صورت یا مخرج یک کسر اعشار ی بود باید چکار کنیم مثلا در این کسر صورتش اعشاری باید چکار کنیم ۱۲.۳/۱ 1403/01/31 | 19:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
داریوو عضویت: 1402/11/09 تعداد پست: 1413 مثلا داری ۱/۲ به روی ۱۰اول اون ۱/۲به صورت کسر می نویسی که میشه دوازده دهمبعد مخرج کسر هم که ۱۰ هست بهش مخرج یک میدی و در نهایت دور در دور نزدیک در نزدیک میکنی که میشه دوازده صدم۰/۱۲ خدایا شکرت بخاطر زندگیم🤲 خدایا کمک کن مشکلمون حل بشه و به زودی بچه دار بشیم😍 من به قدرتت ایمان دارم🥰
qwertyuiopdghysshhff مدیر استارتر عضویت: 1403/01/11 تعداد پست: 2345 مثلا داری ۱/۲ به روی ۱۰ اول اون ۱/۲به صورت کسر می نویسی که میشه دوازده دهم بعد مخرج کسر هم که ۱۰ ه ... مرسی عزیزم دلم حاصل این عبارت را بدست بیار 4.5/1
داریوو عضویت: 1402/11/09 تعداد پست: 1413 مرسی عزیزم دلم حاصل این عبارت را بدست بیار ... الان منظورت ۴ به روی ۵/۱؟؟خب صورت که ۴ هست ۵/۱رو به صورت کسری مینویسی ۵۱به روی ۱۰ بعد الان به ۴ مخرج ۱ میدی و دور در دور نزدیک در نزدیک میکنی نزدیک در نزدیک که کنی مخرج میشه۵۱دور در دور هم ک کنی صورت میشه ۴۰میشه کسر ۴۰به ۵۱ خدایا شکرت بخاطر زندگیم🤲 خدایا کمک کن مشکلمون حل بشه و به زودی بچه دار بشیم😍 من به قدرتت ایمان دارم🥰
qwertyuiopdghysshhff مدیر استارتر عضویت: 1403/01/11 تعداد پست: 2345 الان منظورت ۴ به روی ۵/۱؟؟ خب صورت که ۴ هست ۵/۱رو به صورت کسری مینویسی ۵۱به روی ۱۰ &n ... مرسی منونم 💖