جانانیمم مدیر عضویت: 1402/12/18 تعداد پست: 1993 عنوان شوهرم | مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 17 پست به نظر شما من بد عادت شدم همسرم کلا روزهای تعطیل در اختیار من و بچه هاست جایی بریم با هم میریم و میایم یا خونه است کم پیش میاد تنهایی بره بیرون من توی اوج نا امیدی معجزه خدا را دیده ام ❤ خدایا هوای هممون داشته باش 🤲🤲🤲 1403/01/31 | 18:18 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جانانیمم مدیر استارتر عضویت: 1402/12/18 تعداد پست: 1993 خب عزیز دلم تو هم گاهی ردزای تعطیل از شوهرت اینو بخواه میگه کجا میری من ببرمت منم چون دستی ندارم کجا بگم میرم بعدشم مثلا میگم میرم خونه خواهرم اینم پا میشه قبل از من تلپ میشه اونجا😂 من توی اوج نا امیدی معجزه خدا را دیده ام ❤ خدایا هوای هممون داشته باش 🤲🤲🤲
اتیکت_چسبی عضویت: 1402/07/22 تعداد پست: 5657 میگه کجا میری من ببرمت منم چون دستی ندارم کجا بگم میرم بعدشم مثلا میگم میرم خونه خواهرم اینم پا میشه ... خب گلم تو دوستی نداری اون دارهه🤣🤣🤣🤣 پزشکی:))))سوال کنکوری داشتید و خب ب حد من راضی بودبد خوشحال مبشم کمکتون کنم:))))))
جانانیمم مدیر استارتر عضویت: 1402/12/18 تعداد پست: 1993 خب گلم تو دوستی نداری اون دارهه🤣🤣🤣🤣 اونم نداره😂میره پیش داداشش تو باغ که با دوستاش قیلیون میکشن من توی اوج نا امیدی معجزه خدا را دیده ام ❤ خدایا هوای هممون داشته باش 🤲🤲🤲