2777
2789
عنوان

فشار خون😔😔😔

64 بازدید | 8 پست

سلام خانوما دوماه زایمان کردم من قبل بارداری فشارم ۱۰ بود تو بارداری فشارخون گرفتم .هنوزم فشارم بالاست قرصم نمیخورم.کسی سابقه داشته؟خوب میشم؟چیکار کنم

چرا دارو نمی‌خوری من خانوادگی فشار خون بالا داریم منم توی بارداری فشارم بالاتر می‌ره دو تا بارداریم دارو خوردم بعد بارداری اول که فشار خون داشتم قرصامو نخوردم اکثر وقتا حالم بد بود می‌فهمیدم فشارم بالاست پارسال همین موقع ها استرس شدید داشتم ولی دکتر نرفتم همون دارو های بارداریم رو شروع کردم دو باره باردار شدم توی این بارداری هم خوردم الان چند روزه زایمان کردم داروها مو قطع نکردم شما هم دارو هاتو بخور نهایتن فشار خونت تنظیم شد احتیاج نداشتی دارو هاتو قطع میکنی البته زیر نظر پزشک

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چرا دارو نمی‌خوری من خانوادگی فشار خون بالا داریم منم توی بارداری فشارم بالاتر می‌ره دو تا بارداریم ...

ببخشید برای جلوگیری از بارداری چه روشی استفاده میکردی؟من قبلا قرص میخوردم ولی الان به خاطر فشارم دکتر گفته نخور

آخ میترسم به قرص وابسته بشم.

نگران نباش وابسته نمیشی خواهر من مسمومیت بارداری می‌گرفت تا چند ماه میخورد دارو بعدش فشارش میفتاد قطعش میکرد نمک هم نمک دریا استفاده کن از عطاری معتبر بگیر فشار خونو تنظیم میکنه

ببخشید برای جلوگیری از بارداری چه روشی استفاده میکردی؟من قبلا قرص میخوردم ولی الان به خاطر فشارم دکت ...

والا تا الان هیچ روشی سه تا بچه دارم سه سال یکبار بچه دار شدم ولی الان دیگه می‌خوام یه کاری بکنم اگه حلقه بشه می‌خوام بزارم برم پیش دکتر یا ماما ببینم چی میگه

نگران نباش وابسته نمیشی خواهر من مسمومیت بارداری می‌گرفت تا چند ماه میخورد دارو بعدش فشارش میفتاد قط ...

واقعاااا.منم مسمومیت بارداری گرفتم چهار روز بستری شدم.ممنون از جوابت عزیزم🌹🌹🌹

واقعاااا.منم مسمومیت بارداری گرفتم چهار روز بستری شدم.ممنون از جوابت عزیزم🌹🌹🌹

خواهش میکنم انشاالله که شما هم بهتر میشین

2790
2778
2791
2779
2792