2777
2789
عنوان

افسردگی ناشی از تنهایی

206 بازدید | 20 پست

سلام بچه ها.خیلی دلم از تنهایی گرفته.من خواهر و دخترخاله و دختردایی و..بدردبخور ندارم.تو عید با هیچکس رفت و آمد نداشتیم!!.به یکیشون به اسم عطیه همیشه باهامون خوب بود و زنگ میزد و..منم در مورد یکی دیگه از فامیلامون به اسم هانیه که باهاش رفت و آمد نداریم و..همیشه بیتربیت بود و..از رفتار بدش درددل کردم و گفتم دوست ندارم ببینمش و...اونم تایید میکرد و می‌گفت آره آدمای خوبی نیستن و با منم بدن و...بعد از اون دیگه بهم زنگ نزد...

..بعد هفته پیش عطیه به مامانم زنگ زده که مهمونی گرفتم و هانیرم دعوت کردم..بچه ها اعصابم بهم ریخت ...حالم بد شد ..کسیو که مثل خواهر میدونستم اینجوری نارو زد بهم..کاش منم خواهر داشتم..اونوقت به هر درپیتی اطمینان نمی‌کردم درددل کنم .عطیه  میدونست که ما امکان رفتن نداریم پز میده مهمونی گرفته..نظرتون چیه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوتا کار اشتباه .کردی یکی اینکه اعتماد کردی .یکی اینکه اسمشونو اینجا گفتی الان شناسییت میکنن

۶ بار تعلیق شدم ب دلیل کمبود شماره این کاربری در دست دو دختر خاله است .بیشتر مواقع در دست دختر خاله بزرگس

رفت و آمد فامیلی نداریم چند سالی میشه

ینی مهمون نمیاد کلا و مهمونی نمیریم

دوستی ندارم 

از خونه بیرون نمیرم

شاغل نیستم

فقط بخاطر محدودیت های خونوادم!

یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون  برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

احساس افسردگی نداری؟

دیشب تست گرفتم 

افسردگی ام ی مرحله مونده بود ک افسردگی شدید برسه 

واقعا نمیدونم چیکار کنم

مجردم هستم

یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون  برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

دیشب تست گرفتم  افسردگی ام ی مرحله مونده بود ک افسردگی شدید برسه  واقعا نمیدونم چیکار کن ...

چقدر حس بدیه..مال من که شدیده ..حالم خیلی بده ..راهکارش چیه؟

دیشب تست گرفتم  افسردگی ام ی مرحله مونده بود ک افسردگی شدید برسه  واقعا نمیدونم چیکار کن ...

بیا برای هم دعا کنیم به آرامش برسیم..شرایطمون مثل همه..بیشتر از همه آدم از این آزار میبینه که یکی زنگ میزنم پز میده ما دور همیم و..

2790
2778
2791
2779
2792