2777
2789
عنوان

غم تنهایی

49 بازدید | 2 پست

سلام بچه ها.خیلی دلم از تنهایی گرفته.من خواهر و دخترخاله و دختردایی و..بدردبخور ندارم.تو عید با هیچکس رفت و آمد نداشتیم!!.به یکیشون به اسم عطیه همیشه باهامون خوب بود و زنگ میزد و..منم در مورد یکی دیگه از فامیلامون به اسم هانیه که باهاش رفت و آمد نداریم و..همیشه بیتربیت بود و..از رفتار بدش درددل کردم و گفتم دوست ندارم ببینمش و...اونم تایید میکرد و می‌گفت آره آدمای خوبی نیستن و با منم بدن و...بعد از اون دیگه بهم زنگ نزد...

..بعد هفته پیش عطیه به مامانم زنگ زده که مهمونی گرفتم و هانیرم دعوت کردم..بچه ها اعصابم بهم ریخت ...حالم بد شد ..کسیو که مثل خواهر میدونستم اینجوری نارو زد بهم..کاش منم خواهر داشتم..اونوقت به هر درپیتی اطمینان نمی‌کردم درددل کنم .عطیه  میدونست که ما امکان رفتن نداریم پز میده مهمونی گرفته..نظرتون چیه؟

یادمان باشد اگر خاطرمان تنها شد.

طلب عشق زهر بی سر و پایی نکنیم.

تنها بودن بهتر از ..... است!

بعدشم خواهر من غیبت کردن انرژی منفی داره، نکن این کارو دیگه...پشت سر هیچ کس!

خودم را در آغوش گرفته ام، نه چندان با لطافت، نه چندان با محبت، اما ..... وفادار، ....وفادار
گوربابای عطیه و هانیه، گرون باش دختر ... یادمان باشد اگر خاطرمان تنها شد. طلب عشق زهر بی سر و پایی ...

موافقم باهات ..اینکه غیبت کردم از هانیه به این دلیل بود که چندین بار با آوردن اسمش اعصاب منو بهم ریخته بودن..مثلاً میگفتن هانیه ازدواج کرد و..شما موندی و.یا هانیه خوبه و..از قصد ی حرفایی میزدن اعصاب آدم بهم می‌ریخت.نقطه ضعف می‌گرفتن اعصاب خورد کنن..منم برای آرامش خودم جوابشونو میدادم..واقعا هم گورباباشون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

2790
2778
2791
2779
2792