2777
2789
عنوان

دل نازک

60 بازدید | 9 پست

تازگی ها خیلی دل نازک شدم کوچک ترین چیزی هم میبینم ناراحت میشم 

فکر کنم از عوارض فیلمای کره ای هست همش اشک ادمو در میارن 

قبلا فیلم غمگین میدیدم ولی هیچ حسی نداشتم الان چه تو فیلما و چه تو واقعیت کوچک ترین چیزی میشه بغضم میگیره 

مثلا چهارشنبه تو مدرسه ناظم مون داشت دعوای یکی از بچه ها میکرد من بغضم گرفت و اومدم خونه کلی براش گریه کردم اونم بدون دلیل 

کلاس یازدهمم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم امروز چون کفشم تو جا کفشی جاش نبود نشستم گریه کردم😐🥲

اینم الان یادم اومد 

تو عید رفته بودیم بیرون یه مردی تو ماشین داشت پفک میخورد و من همینطور الکی بغض کردم و یه چند تا اشک هم ریختم 

دلیلش هم نمیدونم🥲

اینم الان یادم اومد  تو عید رفته بودیم بیرون یه مردی تو ماشین داشت پفک میخورد و من همینطور الک ...

باید بگم منم همینجورم

من اومدم زندگی کنم ، جز خدا با این کوفتیا سکته میکنم🦋🪦

بعدمن دبیرستان تو مدرسه فوتیال بازی میکردیم با یکی از دوستام برخورد شدید از قسمت کله بهمو داشتیم عینهو بز میخندیدیم

تا چند وقت باد کرده بود کلمون مدیرمون به عنوان درس عبرت بچه ها مارو مثال میزد    

باید بگم منم همینجورم

از یه ور نگرانم که نکنه مشکلی داشته باشم از یه ور هم میترسم برم پیش روان پزشک و چیزیم هم نباشه الکی قرص های ارام بخش بده و ذهنم همش خواب باشه دیگه نتونم برا امتحانات بخونم