2777
2789

قبلا تاپیک زدم که بابام الکی خرج میکنه مثلا میره ده میلیون واسه خونه خرید میکنه.. تمام خرید هاش هم چرت و پرت و مزخرفه..مثلا ۴ تا دوغ میخره.. ۳ تا سس میخره ۴ تا بسته ماکارانی میخره😑چیزای چرت و پرت میخره.بیسکوییت های اهل بوق رو میخره هیچکیم نمیخوره میگنده میپوسه.گوشت مرغ هم زیاد میخره...

بهش گفتم این پول رو بده دست من، من خرید خونه انجام بدم.. چیزایی بخرم ک اعضای خانواده دوست دارن.. میگ نه من این همه مرع و گوشت میخرم..

بهش گفتم ما وقتی گشنمون شد هله هوله و خوراکی میخواییم نه اینکه هر دفعه گوشت و مرغ بخوریم.. اینجوری صد کیلو میشیم..

تو ک داری خرج میکنی حداقل درست خرج کن..چیزای چرت و پرت نخر...چیزایی ک ما دوست داریم رو بخر..

حالا از دست من ناراحت شده قهر کرده....

واقعا خسته شدم از این همه چرت و پرت هایی ک میخره

مدرس زبان کره ای( کاربری دوم)+ عاشق پیشی💕😺

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب بهش لیست خرید بدید . 

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

نگو پول رو بد دست من بگو خیلی دوس دارم ی بار باهم بریم خرید بیا این سری باهم بریم یا مثلا منم ی چندتا وسیله نیاز دارم خواستی بری خرید بگو منم بیام باهم بریم تا منم وسیله هامو بخرم اونجا ک رفتی هی بگو اینو بردار اونو بردار هرچی دوست داشتی برمیداری یا لیست خرید بدین بهش 

خب بهش لیست خرید بدید . 

کلا حالیش نمیشه... مثلا میگی فلان چیز رو بخر میره اونیکه خودش ۳۰ سال پیش می‌خورده رو میخره

از پدرتون‌بخوایید‌اینبار  شمارو‌ببر برای خرید

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

نگو پول رو بد دست من بگو خیلی دوس دارم ی بار باهم بریم خرید بیا این سری باهم بریم یا مثلا منم ی چندت ...

چندبار بمن قول داد ک من خرید هارو انجام بدم.. اما یهویی میاد خونه میبینم بی خبر خرید انجام داده...

بهش گفتم تو فقط میخای بری اینور اونور پز بدی من فعلان قدر خرید کردم... اما چیزایی ک میخری همه اشغال و مزخرفه

همراهش برو خريد انتخاب كن عزيزم اين كه ناراحتي نداره مردا بهشون بگي اشغال خريدي بهشون برميخوره

اصلا انتقاد پذیر نیستن....

مردا همشون همینن کلا خرید کردنشون این مدلیه😂😂 بابای منم می ره آشغالای و انتی هارو میخره میاره

واقعا میره چیزای اهل دوران جنگ رو میخره‌... بابا بخدا الان هزارتا مارک و برند جدید اومده