2777
2789
عنوان

کادو تولد 💐🙏

135 بازدید | 16 پست

سلام به روی ماهتون 

دوستان من تولد مادر شوهرم حدودا ۱ ماه دیگه هست 

بنظرتون چی براش بخرم ؟؟

لباس ، کارت هدیه ، کیف مجلسی ، سکه پارسیان و...

من دقیق نمی‌دونم میشه راهنماییم کنید.

اینم بگم که جدا از شوهرم می‌خوام بخرم با پول خودم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب گلم برو یه طلای سوتی بخر واسش 

از این دستبندهای چرم که روش یه تیکه طلا میزنن از اونا خیلی قشنگن 

به نام خدای رنگین کمان ...🖤 مگه میره بیرون از سرم صدا ........ 🖤 تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است دل من پیش غریبیست که نامش وطن است

ی دسته گل و ی هدیه کنارش 

سکه و کارت هدیه برا مناسبت تولد خوب نیس

مهم نیس طرف چشمش کوچیک باشه یا درشت من آدم میشناسم نابیناست ، ولی محبت رو خوب میبینه ....ب زندگی ای ک آدما ب نمایش میذارن غبطه نخورین...یه فروشنده قشنگ ترین جنس هاشو تو ویترین میچینه  اگه جرعت حرف حق زدنو نداری لاقل برا کسایی کع چرت و پرت میگن دس نزن🤜 دوست عزیز تا وقتی ک خودتو ب خریت زدی نزدیکم نشو اطراف من طویله نیس...ی عده هستن وقتی بیکار میشن حالتو میپرسن شمام هر وقت بیکار شدین جوابشونو بدین....آدم خوبی باش اما وقتت رو تلف نکن ک اینو ب همه ثابت کنی... ب پای علف هرز هر چقدرم آب و کود بریزی برات میوه نمیاره پس مواظب باش برا چ کسی و چ چیزی وقت میذاری🌵🌱اگه همیشه فک کنی حق با توعه هیچی از زندگی یاد نمیگیری..... از دیروز بیاموز ، برای امروز زندگی کن و امید ب آینده داشته باش
خب گلم برو یه طلای سوتی بخر واسش  از این دستبندهای چرم که روش یه تیکه طلا میزنن از اونا خیلی ق ...

اتفاقاً نظرم همین بود ولی بنظرت سکه پارسیان ۱ گرمی بهتر نیست ؟

یا اون دست بندا خوبن؟؟

هدیه مثل چی گلم؟

ی لباس شیک 

ب قول خودتون ی کیف مجلسی 

ی صندل خوشگل 

ست کامل لوازم آرایشی ( البته اگه اهل آرایش باشه) 

یا ی تیکه طلا

مهم نیس طرف چشمش کوچیک باشه یا درشت من آدم میشناسم نابیناست ، ولی محبت رو خوب میبینه ....ب زندگی ای ک آدما ب نمایش میذارن غبطه نخورین...یه فروشنده قشنگ ترین جنس هاشو تو ویترین میچینه  اگه جرعت حرف حق زدنو نداری لاقل برا کسایی کع چرت و پرت میگن دس نزن🤜 دوست عزیز تا وقتی ک خودتو ب خریت زدی نزدیکم نشو اطراف من طویله نیس...ی عده هستن وقتی بیکار میشن حالتو میپرسن شمام هر وقت بیکار شدین جوابشونو بدین....آدم خوبی باش اما وقتت رو تلف نکن ک اینو ب همه ثابت کنی... ب پای علف هرز هر چقدرم آب و کود بریزی برات میوه نمیاره پس مواظب باش برا چ کسی و چ چیزی وقت میذاری🌵🌱اگه همیشه فک کنی حق با توعه هیچی از زندگی یاد نمیگیری..... از دیروز بیاموز ، برای امروز زندگی کن و امید ب آینده داشته باش
اتفاقاً نظرم همین بود ولی بنظرت سکه پارسیان ۱ گرمی بهتر نیست ؟ یا اون دست بندا خوبن؟؟

دستبند شیکتر هست بنظرم

لوازم خونگی اصلا نخر 

و یه هدیه ایی بده که یادش بمونه و ارزشمند باشه پول نده بنظرم

به نام خدای رنگین کمان ...🖤 مگه میره بیرون از سرم صدا ........ 🖤 تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است دل من پیش غریبیست که نامش وطن است

ی لباس شیک  ب قول خودتون ی کیف مجلسی  ی صندل خوشگل  ست کامل لوازم آرایشی ( البته ا ...

من حقیقتش می‌خوام تو چشم باشه به 

خانواده خودش بگه، بگن چقد زحمت کشیده 

هدفم اینه

شایدم اشتباه نمی‌دونم 

اگه اشتباه که بهم بگید