2777
2789
عنوان

دیابت است دیگر..

419 بازدید | 40 پست

اطرافیان گفتند: 

سخت نگیر، مرض قندی بیش نیست 

گفتند در تو و انسان های دیگر هیچگونه فرقی نیست.

فقط..فقط کمی رعایت لازم است! 

و آه و ناله از همین فقط ها 

و درد و سختی های چندین ساله از همین فقط ها..

فرق من و انسان دیگر در همین فقط هاست. 

فرقمان‌ آنجا بیداد میکند که تو آن تکه شیرینی را با خیالی آسوده میل می‌کنی و من با حسرت چندین ساله به آن شیرینی چشم دوخته ام.

فرقمان‌ آنجاست که من هربار با دیدن زخم ها و کبودی های ناشی از انسولین و تست قند ازچشمانم رودخانه ای جاری میشود و تو از آن بی‌خبری..

فرقمان‌ آنجا بیداد مبکند که من دیدم مادرم چگونه از درد من، ابریشم هایش سپید شد..دیدم که چگونه در تنهایی هایش برایم اشک می ریخت..

من با خوردن تکه ای شیرینی جان و تنم بر رعشه می افتد 

آنگاه تو میگویی 

مرض قندی بیش نیست؟!

بابالنگ دراز عزیزم،این حقیقت وجود دارد که من هنوز برای دنیای آدم های بزرگ خیلی کوچک بودم.
تو رو خدا دعا کنید بچه دوستم دیابت نداشته باشه خیلی کوچیکه

فقط خدا می‌تونه کمکش کنه..

بمیرم واسه دل مادر اون بچه:)

بابالنگ دراز عزیزم،این حقیقت وجود دارد که من هنوز برای دنیای آدم های بزرگ خیلی کوچک بودم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا به شما سلامتی بده 

ولی  هر کس در این دنیا به نوعی یه گرفتاری سخت داره .

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

خدا به شما سلامتی بده  ولی  هر کس در این دنیا به نوعی یه گرفتاری سخت داره .

خیلی ممنون دوست عزیز🌹 

بله درسته.. هرکسی به نوع های مختلف گرفتاری داره..

فرق هست.شعار نمیدم‌.اما هرکس یه دردی داره.من دیابت ندارم اما همیشه نگران مادرمم که خواهرم باهاش بدرفتاری می‌کنه و دوره ازم و کاری از دستم بر نمیاد.زندگی هیچکس کامل نیست عزیز.دیابت سخته اما همون باید و باید صبر کنیم.براتون خوشبختی آرزومندم از ته دل

فرق هست.شعار نمیدم‌.اما هرکس یه دردی داره.من دیابت ندارم اما همیشه نگران مادرمم که خواهرم باهاش بدرف ...

بله.. روی صحبتم بیشتر با کسایی بود که خودشون از درد طرف آگاهی ندارند و به خودشون اجازه میدن‌ تا بگن درد طرف خیلی سنگین نیست..سرطان که نگرفته..

ممکنه واسه یکی همین دیابت از سرطان هم سنگین تر باشه.

خیلی ممنون همچنین دوست عزیز🤍

@مینیاتوری82  

وقتی تاپیکتون‌ در رابطه با خواهرت دیدم درد رو با تمام وجودم احساس کردم.. 

دوست عزیز 

فقط باید بگم مطمئن باش خواهرت توی تنهایی‌هاش حالش خیلی بدتر از چیزیه که نشون میده نصف دلیلش هم به خاطر اقوامتون هست. 

ای کاش پدر و مادرتون رو آگاه میکردین که روحیه خواهرتون بستگی داره به روحیه پدر و مادرش.

براتون سلامتی آرزو میکنم🤍

عزیزم منم دیابت دارم و متاسفانه پسرم هم دیابت داره

قند هاتون چطوره؟ 

@مینیاتوری82     وقتی تاپیکتون‌ در رابطه با خواهرت دیدم درد رو با تمام وجودم احساس کردم ...

بدبختی اینجاست که خودمم مبتلام 

پیشش روحیمونو حفظ میکنیم

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

عزیزم منم دیابت دارم و متاسفانه پسرم هم دیابت داره

ازمایش ژنتیک ندادی؟

خودت نوع اول یا دوم؟

پسرت چی؟

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

بدبختی اینجاست که خودمم مبتلام  پیشش روحیمونو حفظ میکنیم

چند ساله مبتلا شدین؟ 

میتونم بپرسم چند واحد انسولین میزنید؟!

چند ساله مبتلا شدین؟  میتونم بپرسم چند واحد انسولین میزنید؟!

یازده سال

سی واحد لانتوس 

هر وعده ۱۴واحد نورپید