2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تا داغ باید پرسید🙃

خسته آن 

من آزمون آموزگاری دادم اومدم نهار خوردم مثل جنازه خوابیدم تا پنج عصر بعد اومدم نی نی سایت ببینم چه خبره 🥴

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
خسته آن  من آزمون آموزگاری دادم اومدم نهار خوردم مثل جنازه خوابیدم تا پنج عصر بعد اومدم نی نی ...

برای من ک خسته کننده نبود منم آزمون آموزگاری دادم جوابش نمیدنید کی میاد؟

𝗔𝗻𝗱 𝗺𝗮𝘆𝗯𝗲 𝗷𝘂𝘀𝘁 𝗽𝗮𝘁𝗶𝗲𝗻𝗰𝗲 𝗶𝘀 𝗲𝗻𝗼𝘂𝗴𝗵
برای من ک خسته کننده نبود منم آزمون آموزگاری دادم جوابش نمیدنید کی میاد؟

قرار بود تا امروز بیاد فعلا خبری نیست 

تجربه سالهای قبل نشون داده زودتر از دو ماه نتیجه ها رو اعلام نکردن

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
قرار بود تا امروز بیاد فعلا خبری نیست  تجربه سالهای قبل نشون داده زودتر از دو ماه نتیجه ها رو ...

من ک امیدی ندارم 🙃

من ک امیدی ندارم 🙃

یکی از کاربرها می‌گفت این استخدامی ها مثل رزق و روزی میمونه اگر سهمت باشه زمین و آسمون مقابلت باشن قبول میشی انشالله این رزق و روزی نصیب ما هم بشه

یکی از کاربرها می‌گفت این استخدامی ها مثل رزق و روزی میمونه اگر سهمت باشه زمین و آسمون مقابلت باشن ق ...

ایشالا،  ولی پارتی هم خیلی تاثیر داره...