2789
خب اون ی بار میرفتی دیگ  بدبختی من من مشکلی نداشتم یهو لج بازی شد خانواده ها فهمیدن خانواده در ...

پیام دادم اصلا جواب نمیده... بعدمن الان نزدیک صدباره دارم میام قهر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادرش مقصره بهش گفتم خونت جداکن نمیکنه😞خودشمگنداخلاقه بخاطر بچم دپسندارم جداشم 

بدتر از مشکل من نبود که 

بخاطر پسرت پیام بده 

یا راحت پاشو بگرد بگو زندگیمه ب سختی ب دستش اوردم ب اسونی از دست نمیدم 

بخاطر بچه ت مجبوری چاره چیه 

من بچه نداشتم 

ب جای حاد هم برسه خودم برمیگردم میگم زندگیمه میمونم پای زندگیم فوقش ی سال اول سخته دوس ندارم زندگی از دست بدم 

یا باهاش قرار بذار ببینش حرف بزن باهاش

خب وقتی ۱۰۰بار قهر کردی معلومه یه عادت شده توی زندگیتون که هی قهرو آشتی کنید .مشکل اصلیتون چیه که بزرگترها هم نمیتونند حل کنند 

🌺🌹بگذار امشبی را که در آن هستیم خوش باشیم شاید که فردا نباشیم🌺🌹

تو ک تحمل قهر نداری چرا هی میایی قهر کرم داری 

تو قهل کنی اون درست نمیشه ب نبودت عادت میکنه 

پاشت خودت بگرده بگو زندگیمه 

لج نکن مثل من توی گل گیر کنی ی استخارخ بگیر خوب اومدش پاشو خودت بگرد 

برای من ب خانواده های هر دو طرف بی حرمتی شد وگرن خودم میرفتم خونه ام 

بدتر از مشکل من نبود که  بخاطر پسرت پیام بده  یا راحت پاشو بگرد بگو زندگیمه ب سختی ب دست ...

شرایطمنو نمیدونید من صدباراومدم قهر گفتم خونت جداکندنکرد و میومد دنبالم برمیگشتم باهاش هانوادم دلخور میشدن ک هیمیابو بی نتیجه برمیگردی.. حالا سه ماهه نشستم الان منتظرم دباره بیاد دنبالن برگردم ولی نمیاد بچمم الان مریضه.. اصن جواب نمیده ک ی راهی جلو پاش بزارم 

خب وقتی ۱۰۰بار قهر کردی معلومه یه عادت شده توی زندگیتون که هی قهرو آشتی کنید .مشکل اصلیتون چیه که بز ...

هردوطرفمون مشکلمون خانوادس.. اللخصوص مادرش اصن باهیچکس ازفانیل وپخانوادم ارتباط ندارم نمیزاشت داشته باشممادرشم همشگوس شوهرم پرمیکنه بش گفتم خونت جداکن نمیکنه گغ دیوار میکسم بین خونمون اخه خونم طبقه لالاس ولی حیاطمون یکیه اول گفتم ن حالا بخاطر بچمگغتم دیوار بکش حالا هم خبری ازش نیس 

شرایطمنو نمیدونید من صدباراومدم قهر گفتم خونت جداکندنکرد و میومد دنبالم برمیگشتم باهاش هانوادم دلخور ...

متوجه ام با خانواده همسرت ی جا زندگی میکنی 

شاید واقعا توان نداره جدا زندگی کن تو باید با سیاست راضی یش کنی ن با لج اگه بخادن عوض کنه از لج تو نمیکنه 

برو سر زندگیت پیش بچه ت با سیاست کارتو پیش ببر 

ن با لج بازی 

هردوطرفمون مشکلمون خانوادس.. اللخصوص مادرش اصن باهیچکس ازفانیل وپخانوادم ارتباط ندارم نمیزاشت داشته ...

به هر حال باید تحمل کنی خدارو شکر کن مستاجر نیستید و هی بخواید اسباب کشی کنید.اگه پیام جواب نمیده برو محل کارش یجا که بتونی ببینیش باهاش صحبت کنی.

به هر حال باید تحمل کنی خدارو شکر کن مستاجر نیستید و هی بخواید اسباب کشی کنید.اگه پیام جواب نمیده بر ...

ششغلش ازاده....گف بیا دم دربجروببین برو تاهمین حداجازه میدم  غرورلعنتیم بهم اجازه نمیده برم دم دربرگردم

اندازه ما ک نبوده خانواده ها باهم کتک کاری کردن در این حد  با مشاور هم مشورت کن

ندارپشکر تااین حدنشد ولیذخوب حرف زیاد بارمون کرد بااین ک مقصره ولی من دارم پیش قدم میشم جواب نمیده اصلااااا

ششغلش ازاده....گف بیا دم دربجروببین برو تاهمین حداجازه میدم  غرورلعنتیم بهم اجازه نمیده برم دم ...

خب برو تا دم در   این غرور رو بزار کنار الان به خاطر بچت هم که شده این کار رو بکن