من یکی میشناسم چون دیگه شرایط ازدواج نداره یه جور دیگه زندگی میکنه با توجه به اینکه مذهبی هم هست کلا ...
چه جوری
تو زندگیتون تک بعدی نباشید؛ درس بخونید ولی کنارش یه مهارتم یاد بگیرید.کار کنید ولی کنارش حتما سفر هم برید.پس انداز کنید ولی کنارش به استایلتون برسید.رابطه عاشقانه داشته باشید ولی خودتونو وقف نکنید.خانوادهتون رو دوست داشته باشید ولی از علایقِ خودتون بخاطر احترام به خانواده نگذرید. یهو به خودتون میایید میبینید هیچی ازتون نمونده جزهمون بُعد از زندگیتون که خودتونو واسش وقف کردین
آره واقعا ولایی بی حجاب دیگه چه مدلشه ،اونم انقد تعصبی رو ولایی
دقیقا منم منظورم همینه پسرایی که سبک استایل دوستمو میپسندن همه شون اون ورین و هیچ اعتقادی به نظام ندارن پس این دختر هنوز یه همچین شرایطی رو درک نکرده یعنی به فکر نیست
تو زندگیتون تک بعدی نباشید؛ درس بخونید ولی کنارش یه مهارتم یاد بگیرید.کار کنید ولی کنارش حتما سفر هم برید.پس انداز کنید ولی کنارش به استایلتون برسید.رابطه عاشقانه داشته باشید ولی خودتونو وقف نکنید.خانوادهتون رو دوست داشته باشید ولی از علایقِ خودتون بخاطر احترام به خانواده نگذرید. یهو به خودتون میایید میبینید هیچی ازتون نمونده جزهمون بُعد از زندگیتون که خودتونو واسش وقف کردین
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
آره دختر خالم تازه کنکور قبول شده بود میخواستن با پسرداییم ازدواج کنند نشد الان سیزده چهار سال میگذره مجرده هیچچی ماشالاه بهترین درآمد خونه ماشبن همه چی داره
نمی دونم با ما ارتباطی ندارند دندانپزشکه کلی پول در میاره و خرج میکنه ولی خب حتما لحظات تنهایی و سختی هم داره همه ما داریم از این لحظات چه مجرد چه متأهل