دیشب بعد یه هفته قهر با شوهرم اومدم خونم از وقتی که فهمیدم باردارم نزدیکی نداشتم اصلا دیشب نتونستم جلوشو بگیرم کار خودشو کرد من طول سرویکس ام پایینه ۳۲هست الانم یکم درد دارم سونوگرافی ها هم بستس چه غلطی کنم
استراحت: برای اولین گام، استراحت کافی برای بدن مفید است، به ویژه اگر درد ناشی از فعالیتهای روزمره یا فشار زیاد بر روی سرویکس باشد.
اعمال گرما یا سرداستحکام: برای تسکین درد، میتوانید از بستههای گرما (مثلاً دستگاههای گرمایشی، دستمال گرم یا حمام گرم) یا بستههای سرداستحکام (مانند پتو یخ یا کیسههای یخ) استفاده کنید. اما مطمئن شوید که از این روشها به طور صحیح استفاده میکنید و زمان استفاده را کنترل میکنید.
درمان دارویی: اگر درد مداوم یا شدید است، ممکن است پزشک شما داروهای ضد التهابی غیر استروئیدی (NSAIDs) مانند ایبوپروفن یا پاراستامول تجویز کند.
مراجعه به پزشک: اگر درد مداوم است و به هر دلیلی ناشی از نگرانی شما، بهتر است به پزشک مراجعه کنید. آنها میتوانند با بررسی و تشخیص دقیق، درمان مناسب را تجویز کنند.
یادآوری کنم که این توصیهها تنها نقطه شروعی است و نباید به جای مشاوره پزشکی استفاده شود، بنابراین اگر درد مداوم یا شدیدی دارید، بهتر است به پزشک مراجعه کنید.