2777
2789
عنوان

مادر شوهر

252 بازدید | 20 پست

اصلا ازش متنفرم دلم نمیخاد قیافشو ببینم حتی اسمش میاد حالم ازش بهم میخوره. اینقدر این زن با من بدجنسی کرده و همچنان می‌کنه اینقدر منو حرص داده و میده .اصلا منو عصبی کرده یعنی میشه خدا ی روزی سر دختراش بیاره 🥺🥺 

متاهل و متعهد💍♥️ سارا گلی هستم 🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثل مادر خودت نگاهش کن، پسر تربیت کرده تقدیمت کرده، فردا روزی خودت هم مادرشوهر میشی دنیا دارمکافاته

آخه شما نمیدونی چه آدم پست فطرتی هست 

درکت میکنم ولی الان یه عده میان میگن حتما تو عروس بدی بودی حتما توام یکاری کردی ولی گیر آدم بد ذات و ظالم نیوفتادن که بفهمن چی میگیم

مادرشوهر من به هیچکس رحم نداره حتی خواهر خودش منکه دیگه عروسم ... هیچکس تو فامیل باهاش خوب نیست زنداداشاش به خونش تشنه هستن

حتی دل جاریاش رو هم سوزونده

اینا هیچی حتی به همسایه ها هم رحم نداشته همه الان به من میگن تو چطور تحملش میکنی نمیدونن که من همه زندگیم نابود شد سر تحمل این زندگی

.
مثل مادر خودت نگاهش کن، پسر تربیت کرده تقدیمت کرده، فردا روزی خودت هم مادرشوهر میشی دنیا دارمکافاته

آخه شما نمیدونی چه آدم پست فطرتی هست این بشر

وای منم بخداااا ، همه جا غیر مستقیم بهم‌میگ فضول و حرف ببر بیار و فلان انقد فشااااررر بهم میاد یاد‌ کاراش میفتم

(۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐ ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸✅) (دومین هدف:۶۶✅) (سومین هدف:۶۴)

درکت میکنم ولی الان یه عده میان میگن حتما تو عروس بدی بودی حتما توام یکاری کردی ولی گیر آدم بد ذات و ...

دقیقاااااا مال منم همینه این فقط و فقط برا دختر عتیقه خودش خوبه از پسرا و عروس و همه متنفرع 

(۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐ ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸✅) (دومین هدف:۶۶✅) (سومین هدف:۶۴)

درکت میکنم ولی الان یه عده میان میگن حتما تو عروس بدی بودی حتما توام یکاری کردی ولی گیر آدم بد ذات و ...

ایشالا فقط خدا نابودشون کنه ایشالا فقط سر دختراشون بیاد