2777
2789
عنوان

ضدافتاب بی رنگ برای پوست چرب چی خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1568 بازدید | 94 پست
درماتیپیک داشتین؟بافتش چطوره؟

به عنوان کسی هزار مارک استفاده کردم بهت گفتم لافارر درماتیپیک و فلویئد پریم عالی بودن مخصوصا سومی یه عطری میداد به حدی سبک بود .مارک خارجی مشخصه اکثر خوبن ولی گرونن برا همه نمیصرفه .میتونی از دیج کالا همه رو قیمت مناسبتر پیدا کنی 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سبکه؟سان سیف مثلا بی رنگاشم خیلییییی سنگینه

آره اصلا تو ویژگی های محصول نوشته 

تو نظرات هم خوندم همه گفته بودن خیلی شبکه 

نام کاربری فانه  شوهر موعر ندارم 😁هرچی میزدم نمیشد دیگ اینو همینطور الکی زدم شد    :https://harfeto.timefriend.net/17222851450537

الارو تحت لیسانس فرانسه هست . سایت  ایرانی دارن می تونید تو گوگل چک کنید

قبلن چهار بار خریدم هربار به یه چیز گیر میدم 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
چرا نباید رنگی بزنی

بهتره از بی رنگ استفاده بشه به خصوص پوست چرب . اکثریت باعث جوش میشن . علت دقیقش رو نمی دونم اما از یه دکتر داروساز پرسیدم گفتن بی رنگ بهتر هست

هم اسمه آریانا گرنده  . با افتخار رئالی هستم 🤍

چرا نباید رنگی بزنی

ضد آفتاب اگه میخواهی از خاصیتش که جلوگیری از پیری پوست است و جلوگیری از چروک .باید بیرنگ بزنی .اونم دو یا سه ساعت یکبار تمدید کنی .رنگی به خاطر رنگدانه هایی که داره و جذب منافع پوست میشه و بعد مسلما خوب شسته نمیشه و این ذرات تو منافذ پوست میمونه یه دفعه نگاه میکنی میبینی ای وای ده سال پوستم پیر شد .شما وقتی صورتت میشوری با تونر پاک کن ببین چه قدر آلودگی مونده بوده و ما فکر می‌کردیم صورتمون پاک و تمیز شده با اون شستشو ..اگه پوستتون را دوست  دارید رنگی خیلی خیلی کم استفاده کنید .فقط جاها و مراسم های مهم رنگی بزنید .  

هدف من از زندگیم خوشبختی و سعادت دخترانم هست .
آفرین پیشنهادات عالی بود  من چند روز پیش ایزدین گرفتم ۵۵۰ احتمالا مشابه ایرانی بوده یعتی ؟🤔🤔

ایزدین یه برند اسپانیایی هست . احتمالا فیک خریدین . مشابه ایرانی نداره . برخی برند ها مثل الارو تحت لیسناس کشوری تو ایران محصول تولید می کنن . اما ایزدین برند اسپانیایی هست

هم اسمه آریانا گرنده  . با افتخار رئالی هستم 🤍

میدونستید خاصیت اصلی ضد آفتاب جلوگیری از پیری پوست و اونقدرها که تبلیغ میکنن رو لک اثر خاصی ندارد ‌شما سه سال مرتب بیرنگ استفاده کنید خودتون تغییر را کاملا مشاهده خواهید کرد .ولی ضد آفتاب کلا خیلی رو لک اثر خاصی نداره و بیشتر جنبه تبلیغی داره گفتن اینکه وقتی می‌زنید لک دیگه رو صورتتون نمیاد .تازه به خصوص چون پوست به مواد ضدآفتاب عادت کرده اگه یکبار بزنید و یکبار نزنید پوست بیشتر مستعد ایجاد کک و مک میشه . ولی خوب مسلما اگه دائم استفاده کنید با مقایسه به اینکه اصلا نزنید پوستتون جوانتر و لک کمتری خواهد داشت ‌.

سوال منم هست؟

من طی تحقیقاتی که داشتم متوجه شدم ضدآفتاب‌های بی‌رنگ چون لایه قابل مشاهده روی پدست ایجاد نمی‌کنن توانایی محافظ از پوست دربرابر نور مرئی رو ندارن درحالی که ضدآفتاب رنگی داره😅. 

البته برخی از رنگی‌ها چون منافذ.پوست رو مسدود می‌کنن می‌تونن باعث بروز اکنه یا جوش بشن، نمی‌دونم بی‌رنگ‌ها هم این عیب رو دارن یا نه😁

اعضای نی‌نی‌سایت تاکید بر استفاده از بی‌رنگ دارن دلیلش رو هم نگفتن تاحالا🤔

عزیزم میشه اندازه ی عدس بزاری رو دستت ماساژ ندی بافتشو برام عکس بگیری بفرستی بی زحمت

مهربان باور کن درگیر بچه م تازه اومدم بخوابم دیشب بیدار بودمذاگه یادت موند یادم بندازعصری برات بفرسم

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
ایزدین یه برند اسپانیایی هست . احتمالا فیک خریدین . مشابه ایرانی نداره . برخی برند ها مثل الارو تحت ...

از بهترین داروخانه گرفتم تجویز دکتر بود و من اولین بار گرفتم تازه اونم برای دخترم .چه قدر نامرد هستند که فیک دادن .میگفتن ۱/۵من میدادم 😭😭😭