2777
2789
عنوان

ضدافتاب بی رنگ برای پوست چرب چی خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1568 بازدید | 94 پست
بله شما بگو ضدآفتاب بیرنگ لافارر برای پوست چرب میخوام. خاصیت خود لافارر ضدجوش و ضد لک‌.اینقدر سبک و ...

ممنون عزیزم 💕💕

۱۴ آذر به درخواست خودم تعلیق میشم . اگر کسی کاری داشت و ریپلای کرد و جواب ندادم یعنی نیستم . با تشششکرررررر

من با لافارر جوش زدم با اینکه تعریف شنیده بودم ازش . فلوید الارو و پریم بهتر هستن

شما نوشته بودی الارو ایرانی هست ولی الارو خارجی برا فرانسه و چند تا کشور دیگ گرونم هست .

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قیمتش چنده درماتیپیک بی رنگ ؟

درماتیپیک این اواخر دیگه کارخونه اش جدید نزده بود من صد تا داروخونه رفتم گیرم نیومد حالا شاید دوباره زده باشه من پیگیر نشدم دیگه  .قیمتش آخرین بار من ۴۰۰و خوردا ای خریدم ولی به سبکی لافارر نیست .ولی درماتیپیک هم جز برندهای عالیه 

هدف من از زندگیم خوشبختی و سعادت دخترانم هست .
شما نوشته بودی الارو ایرانی هست ولی الارو خارجی برا فرانسه و چند تا کشور دیگ گرونم هست .

الارو فلوییدی دو سال اومده و عالیه. با اون الارو رنگی قبلی مقایسه نکنید .جز کرم های پر فروش حاضر .

درماتیپیک این اواخر دیگه کارخونه اش جدید نزده بود من صد تا داروخونه رفتم گیرم نیومد حالا شاید دوباره ...

اره تعریف این دوتا رو شنیدم 

من بیشتر از یکساله ک ضدافتاب نزدم متاسفانه پوستم خیلی بد شده 

حالا میرم لافارر بگیرم اگه خوب بود ک دوباره میگیرم اگه نه ک درماتیپیک رو هم امتحان میکنم 

۱۴ آذر به درخواست خودم تعلیق میشم . اگر کسی کاری داشت و ریپلای کرد و جواب ندادم یعنی نیستم . با تشششکرررررر

الارو تحت لیسانس فرانسه هست . سایت  ایرانی دارن می تونید تو گوگل چک کنید

هم اسمه آریانا گرنده  . با افتخار رئالی هستم 🤍

پس فلوید پریم (حدود 300) یا فلوید الارو (حدود 500) پیشنهاد میدم بهتون . ایزدین حدود 1/200 هست ولی کی ...

آفرین پیشنهادات عالی بود 

من چند روز پیش ایزدین گرفتم ۵۵۰ احتمالا مشابه ایرانی بوده یعتی ؟🤔🤔