2777
2789
عنوان

بدبخت شدم😭

286 بازدید | 17 پست

چند روز قبل رفتم طلا فروشی یه گردنبند ۴ گرم و خورده ای فروختم گفتن فردا صبح ۱۷/۳۰۰ میریزم به حسابت ما هم خوش خیال رفتیم یه شهر دیگه پولشو لازم داشتم همینجور منتظر پول بودیم ک خبری ازش نشد و الان دو روزه مسافرت کوفتم شده به نامزدمم گفتم مث زهر مار فقط سرشو برام تکون میده طلا فروشم جوابم نمیده میترسم فردا برم ببینم نباشع دق میکنم😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز چرا اینقد سادگی کردی میگفتی منم فردا صبح گردنبندو میارم براتون

اشتباه کردم چون خیلی به پولش نیاز داشتم و همون روز عصرش کلا داشتم میرفتم یه شهر دیگه 

وا دختر مگه اونا به تو طلا قرضی میدن

که تو طلا قرضی بهشون دادی

مگه اونا هزار تومن برا اوم تخفیف میدن

من همون دقیقه پول رو‌میگیرم

هیچ کس از خوشی طلا نمیفروشه 

حتما گرفتاری که فروختی

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

اشتباه کردی طلارو دادی ولی نگران نباش فوقش اینه میری پس میگیری با طلای تو اعتبار وطلافروشی خودشو زیر سوال نمیبره فرار نمیکنه ک

از جهان مانده فقط جان ک مرا ترک کند🙂من چنانم ک محال است کسی درک کند🧚
وا دختر مگه اونا به تو طلا قرضی میدن که تو طلا قرضی بهشون دادی مگه اونا هزار تومن برا اوم تخفیف ...

واقعا گرفتار بودم و بشدت پولشو نیاز داشتم من بهشون اعتماد کردم رو حساب خوش قولی و خوش حسابی خودم فکر کردم بقیه هم همینجورین ولی خب متاسفانه بقیه خیلی بی وجدان تر از این حرفان...

سلام عزیزم تاپیک هاتو خوندم راجب عمل بینی 

منم 7 ماهه عمل کردم خیلی بزرگه نوکشم خیلی گرد و گنده اس

دارم از افسردگی دق میکنم 

شماهم 7 ماه ورم داشتی

من حتی بارها میخاستم خودکشی کنم خیلی داغونم 🫠

سلام عزیزم تاپیک هاتو خوندم راجب عمل بینی منم 7 ماهه عمل کردم خیلی بزرگه نوکشم خیلی گرد و گنده اسدار ...

عزیزم منم همینجوری بودم خیلییییی ناراحت بودم ولی بعد یکسال و نیم اینقدر خوشگلللل شد عاشقشم الان ورمه اصلا ناراحت نباش