چند روز قبل رفتم طلا فروشی یه گردنبند ۴ گرم و خورده ای فروختم گفتن فردا صبح ۱۷/۳۰۰ میریزم به حسابت ما هم خوش خیال رفتیم یه شهر دیگه پولشو لازم داشتم همینجور منتظر پول بودیم ک خبری ازش نشد و الان دو روزه مسافرت کوفتم شده به نامزدمم گفتم مث زهر مار فقط سرشو برام تکون میده طلا فروشم جوابم نمیده میترسم فردا برم ببینم نباشع دق میکنم😭
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب چه کاریه این؟ خسته نباشید واقعا. طلا میفروشید دو روز بعد پول بگیرید؟ اونم کسی که نمیشناسید توی یه شهر غریب؟ ببخشیدا تقصیر خودتونه. یکم تجربه بشه براتون بد نیس.
وا دختر مگه اونا به تو طلا قرضی میدن که تو طلا قرضی بهشون دادی مگه اونا هزار تومن برا اوم تخفیف ...
واقعا گرفتار بودم و بشدت پولشو نیاز داشتم من بهشون اعتماد کردم رو حساب خوش قولی و خوش حسابی خودم فکر کردم بقیه هم همینجورین ولی خب متاسفانه بقیه خیلی بی وجدان تر از این حرفان...