2777
2789
عنوان

احساس میکنم خیلی زشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 25 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من پوستم مشکلی نداره ولی شدید از نیمرخم متنفرم بشدت زشتههعع نمیدونم چیکارکنم بهترشه

خوبه که 

من خودم دوست دارم قسمت زیر چونم خیلی لاغر باشه جوری که استخوانش معلوم باشه، فک کنم واسه شما هم اینجوری بشه عالی میشه 

ولی در کل واقعا خوبید 

اگه بدونی زیبایی اصالت ندارد چی؟

یعنی واقعا بفهمی و باور کنی اولا از نظر خالقت زشت نیستی و دوما برای هدفی بسیار مهمتر و باارزش‌تر از این چیزا آفریده شدی؟

و بدونی چه خوشگلهایی که زندگی ابدیشون رو نابود کردن و چه نازیباهایی که تا بینهایت توی نعمت هستن چون درست زندگی کردن

باز هم ناراحت میمونی؟

2803

میتونی روی خودت کار کنی مراقبت پوستی مراقبت از مو

برای هیکل هم ورزش و باشگاه برو سالم خوری رو شروع کن

مدل ابرو هم تو چهره تاثیر داره اونو هم ببین کدوم بهت میاد

ولی همه اینا رو انجام بدی و بازم حالت خوب نباشه یعنی اعتماد به نفست پایینه و ربطی به چهره ات نداره 

خیلی از دخترا چهره معمولی دارن ولی اعتماد به نفسشون باعث میشه متفاوت به نظر بیان ..

کار چندان دشواری نیست الان کلی ابزار هست که باهاش میتونی سبک لباس خودتو پیدا کنی 

در کنار اینا به خودت حس خوب بده جملات منفی به خودت نگو حرفای اطرافیان رو هم نادیده بگیر اصلا مهم نیستن 

2804