2777
2789
عنوان

آبله مرغان 😣😣😣

1273 بازدید | 11 پست

سلام یه راهنمایی میخواستم از تون پسرم مهد میره یکی از بچه های کلاسشون آبله گرفته البته الان ده روزی گذشته اما هنوز جای تاول ها تو صورتش بود امکان داره پسر منم بگیره خیلی ناراحتم آخه خودمم نگرفتم بچگی اگه بگیره بیچاره میشم راهی داره که پیشگیری کنم😭😭😭😭😭

آری آغاز دوست داشتن است،

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام باید خیلی مراقب باشید پسرتون اگر بگیره چون بچس خیلی خفیف میگیره زودم خوب میشه ولی شما اگر بگیری دردسر میشه خیلی سخته تو سن زیاد من دبیرستان بودم گرفتم ۲ ماه خونه نشین بودم ایشالا که نه شما نه پسرتون نمی گیرید❤

خدایا,مرسی که یه فرشته کوچولو بهم دادی, میشه مراقبش باشی❤👼

من بزرگسالی گرفتم و دقیقا 40 روز خونه نشین شدم . خارش نداشتم ولی تاولام بزرگ و آبکی بودن و بعد عفونی شدن و بعد حالت روی زخم پیدا کردن ولیمن اصلا دستشون نزدم و یدونشونم جاشون نموند . البته بلافاصله بعد از خوب شدنم جای قرمزیاشون بود که رفتم دو دوره دکتر پوست و اوناهم رفتن و پوستم مثل قبل شد . از من وحشتناک بود . توی سرم لای موهام توی چشمم گوشمم همه جا پر بود ولی خارش نداشتم . 

من بزرگسالی گرفتم و دقیقا 40 روز خونه نشین شدم . خارش نداشتم ولی تاولام بزرگ و آبکی بودن و بعد عفونی ...

توی چششششممممم 😲😨😨😨😨😱😱😱😱 کجاش میشه؟؟ روی سفیدیه چشم یعنی؟ یا پلک از تو؟ وای خدای من.

باورتون میشه اسمش میاد تنم میلرزه استرس میفته جونم! باورتون میشه هیشکی نمیدونه من بچگیام گرفتم یا هنوز نگرفتم؟ اگه میدونستم نگرفتم لااقل تکلیفمو میدونستم

ای مالک! اگر شب هنگام کسی را مشغول گناه دیدی، فردا به آن چشم نگاهش مکن شاید سحر توبه کرده باشد. امام علی (ع)

منم توبچگی نگرفته بودم یک ماه ونیم پیش گرفتم اینکه چقدرخارش شدیــــد داشتم واصلا خوابم نمیبردازخارش به کنار کلا صورتم نابود شده رفتم دکترپوست گفت باید لیزرکنی😞😞😪

عاشقان قدرت ، هرگز نمی توانند عاشق مردم باشند ،  و عاشقان ملت ، هرگز نمی توانند ، عاشق قدرت باشند
توی چششششممممم 😲😨😨😨😨😱😱😱😱 کجاش میشه؟؟ روی سفیدیه چشم یعنی؟ یا پلک از تو؟ وای خدای من. باورت ...

توی سفیدی چشمم زده بود . 

مثل یه لک قرمز و کمی متورم .

همش به کنار چشمم به کنار .

یه چیزی میره توی چشم چجوریه؟همون حالتو داشت و همش اشک میریخت چشمم . 

توی سفیدی چشمم زده بود .  مثل یه لک قرمز و کمی متورم . همش به کنار چشمم به کنار . یه چیزی می ...

وای چه بد😲

ای مالک! اگر شب هنگام کسی را مشغول گناه دیدی، فردا به آن چشم نگاهش مکن شاید سحر توبه کرده باشد. امام علی (ع)