avina858 مدیر استارتر عضویت: 1403/01/14 تعداد پست: 661 عنوان شماباشین ازش قبول میکنین؟؟ 41 بازدید | 5 پست بادخترعموام اصلاجورنیستم یعنی اوناجورنیستن نقش پلمپ میان ک اره اوناپاکن واصلا باجنس مخالف صحبت نکردن من آدمیم مغرورنیستم اماکسیم مغرورباشه مغرورمیشم حتی ازخودشم بدتر معمولاخاکیم وخونگرم زودم صمیمی میشم ومیگم میخندم شوخی میکنم یعنی رفتارم کاملابستگی ب رفتارطرفم داره اگ طرف خونگرم باشه مث خودشم اگ نه خشک باشه خشک میشم بعد دخترعموام مغرورن وحتی شماره هاشونم ندارم باهام صمیمی نیستن منم عین خودشون حالا امشب دخترعموم اومده ی جفت کفش داده مامانم ک بده به من گفته دوسدارم اینارو بدم آوینا چون خودم زیادددرم منم قبول نکردم گفتم من برای خودم ارزش قائلم این دلسوزیابایدزمانی باشه ک بامن عین خواهررفتارکنن ن ی غریبه وقتی منومی بینن ادعای پاک بودنودرمیارن مامانم گف توسخت گرفتی اونا محبت کردن درحقت تو لجبازی گفتم ی کلمه گفتم نه ینی چی که من زیادکفش دارم یعنی من فقیرموندارم پس بده بگونپسندیده اعصابم خراب شد.نظرشماچیه شمابودین رفتارمنوداشتین یاقبول میکردین 1403/01/31 | 00:30 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
avina858 مدیر استارتر عضویت: 1403/01/14 تعداد پست: 661 حالا اینا چه ربطی به ادعای پاک بودنو پلمپ بودن داشت ربطش اینه باهام راحت نیستیم واین که طوری رفتارمیکنن میگن مافقط خوبیم همه بدن ماپاکیم بقیه کثیفن ربطش اینه ذاتشون خرابه
goleyas8396 عضویت: 1397/03/15 تعداد پست: 414 نه عزیزم بهترین کار و کردی قبول نکردی..ادم از کسی قبول میکنه ک صمیمی و مث خواهر باشه برای تعجیل در ظهور اقا امام زمان (عج)صلوات
avina858 مدیر استارتر عضویت: 1403/01/14 تعداد پست: 661 نه عزیزم بهترین کار و کردی ک قبول نکردی..ادم از کسی قبول میکنه ک صمیمی و مث خواهر باشه دقیقا وقتی اونا منوهفت پشت غریبه میدونن چراقبول کنم
goleyas8396 عضویت: 1397/03/15 تعداد پست: 414 دقیقا وقتی اونا منوهفت پشت غریبه میدونن چراقبول کنم 👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻 برای تعجیل در ظهور اقا امام زمان (عج)صلوات