2777
2789
عنوان

ممن چرا اینهمه عاشق شوهرمم

1917 بازدید | 38 پست

ببینین دنیای من خیلی کوچیکه خیلی خیلی و کلا عاشق شوهرمم 😐انگار قبلش معنی خوشبختی رو نمیدونستم انگار نوع و جنسپوستش یچیز دیگس چشاش با همه دنیا فرق دارهکم کم دارم رفتارشم تقلید میکنم ناخواسته انگار همین بوده که مال من شه😑👌

بهش حس مالکیت دارم 

عکسشو به همه نشون میدم که بگم این مال منه و شما خیلی بیجا میکنی بهش نزدیک شی جدیدا به خونوادش به شدت حسودیم میشه که چرا این از اول زندگیشون بوده حتی جدیدا ناخواسته حسودیم میشه به اینکه چرا این همه قشنگه هر کی بدشو بگه جلوم یا پشتم میزنم تو ذهنش نهایتا بیست دیقه ازش دور باشم مث بچه سه چهار ساله ها گریم میگیره (تو این یکی مشترکیم اون بیست دیقه از من دور باشه استرسی میشه)  سرکار خیلی پیام بازی میکنیم اسم این حس چیه طی سه چهار هفته اس پیش اومده قبلش اینجور شدید نبود

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لطفا عکسشو به همه نشون نده

چون خیلی رفتار زشتیه از نظر من

تو رو خدا این کارو نکن پشت سرت مسخره ات میکنن

(👰‍♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هر‌گونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️