2777
2789
عنوان

میشه از این کلافگی رهام کنین؟

117 بازدید | 18 پست

میشه نظرتونو بگین

یک نفری که باهاش در ارتباطین برای شما ناهار تدارک ببینه بعد شب بهتون بگه دیگه نیا خونم.

در حالیکه نه هیچ حرفی پیش اومده، نه حتی مثلا از جاتون تکون خورده باشین. دلیلش رو پیدا نمیکنم عصبیم کرده این موضوع

کاش ادما صاف صحبت کنن، مگه من شرلوک هلمز هستم معما حل کنم اخه

⁦⁩⁦

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازش بپرس مشکلی پیش اومده؟

اگر گفت نه بگو تو ناهار اینکارو کردی الان اینو میگی خر که نیستم میفهمم یه مشکلی هست لطفا بهم بگو قول میدم قبول کنم 

این روش تضمین شدست حتی کسایی که ناز نازوعن روشون جواب میده😂🫶

ازش بپرس مشکلی پیش اومده؟ اگر گفت نه بگو تو ناهار اینکارو کردی الان اینو میگی خر که نیستم میفهمم یه ...

تا این حد پرسیدم که گفتم نکنه خونتون چیزی گم شده فکر کردین من برداشتم، گفتم خیلی حس بدی بهم دست داده ولی انگار نه انگار

⁦⁩⁦
تا این حد پرسیدم که گفتم نکنه خونتون چیزی گم شده فکر کردین من برداشتم، گفتم خیلی حس بدی بهم دست داده ...

برو اینجوری که من گفتم بگو جواب میده جواب نداد دوباره بپرس بهت راه حلای بیشتر میدم

برو اینجوری که من گفتم بگو جواب میده جواب نداد دوباره بپرس بهت راه حلای بیشتر میدم

باور کن، همه جوره پرسیدم،گفتم هر چی بگی قبوله، بهانه کرده 9دقیقه دیر رسیدی استرس گرفتم و فکر کردم گم شدی ، یعنی نمیدونم به یه ادم 45ساله اینو بگی بنظر من خیلی توهینه.طرف هم استاد هست هم ارتباط دوستانه، هفته ای یه جلسه میرم خونشون برای درسی، میگم نکنه بخاطر بحث مالی باشه، اخه هیچ‌وقت نگفته مثلا هزینه رو زیاد کن، ولی من خودم سالانه یه چیزی میذارم روی مبلغ

⁦⁩⁦
باور کن، همه جوره پرسیدم،گفتم هر چی بگی قبوله، بهانه کرده 9دقیقه دیر رسیدی استرس گرفتم و فکر کردم گم ...

واااا ۹ دقه دیر رسیدی دیگع😐

این یه مشکلی داره نمیگه بحث دزدی و اینام نیست این یا یه مشکل خانوادگی براش پیش اومده یا خودش خسته شده که خانوادگی خیلی محتمل تره

واااا ۹ دقه دیر رسیدی دیگع😐 این یه مشکلی داره نمیگه بحث دزدی و اینام نیست این یا یه مشکل خانوادگی ...

چی بگم والله، این رفتار خیلی بهم برخورده، نمیدونم ...تپ شان یه انسان نیست ، هر چند ده ماه یکبار بهونه میاره و تا حالا چندین بار این حرفو زده و به بهونه های متفاوت ،امروز گفته نمیخوام ببینمت ، فردا گفته تپ دوست منی. یعنی نمیدونم ،رفتارهای ضد و نقیض همش داره.

⁦⁩⁦
اخه هر قدر دلیلش رو میپرسم به غیر چیزی که گفتم نمیگه. 

نمیخوام دور از جون بهت توهین کنم من یکی از فامیلای شوهرم  که متهله خیلی خیلی با من صمیمی بود آخرین باری که اومد خونمون خیلی اتفاقی پیاماش رو با برادرشوهرم دیدم اونقدر حالم بد شد یه طرف بدنم بی حس شد میخواستم سکته کنم بلاکش کردیم گفتیم دیگه نه بیا نه میایم از من پرسید چی شده نتونستم بگم بهش چون حقیقتش گفتم آبرو منم نبره یه چیزی هم به من نجسبونه آخرش گفتیم یکی هکت کرده بهمون گفته چه کاره ای منظورم اینه شاید نمی‌خواد دلیله اصلی رو بگه