2777
2789

علمی اش تغییرات هورمونی

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدی  میگید

کاملا جدی

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

یعنی تپش قلب بگیری با نگاهش وقتی با اونی رو ابرا باشی و فکر کنی به تمام آرزوهات رسیدی وقتی همه کنارتن ولی اونباشه حس تنهایی مطلق داشته باشی حاضر باشی دور از جون دردلا علاج بگیری ولی اون خار به پاش نره یعنی تو تموم تصمیمات فکر کنی الان اون خوشحال میشه یا ناراحت یعنی وقتی نباشه کم کم امیدت اعصابت و سلامتی و دلخوشیت جاشو بده به یه حس بد ووقتی هست همه چی با تموم مشکلات واست شیرین باشه

عشق در گذر زمان به وجود میاد اول از یکی خوشت میاد می خوای دایم باهاش حرف بزنی وقت بگذرونی حس می کنی خود واقعیت هستی ولی ضربان ت بالا نمی ره اگر روی کاغذ و منطقا هم مشکلی نباشه کم کم به هم علاقمند می شید با هم سازگار می شید به نقاط قوت و ضعف و رگ خواب هم پی می برید مثل دو تا دوست صمیمی ....بعد جاذبه جنسی و کشش جنسی هم این وسط اضافه میشه بهعلاوه ملاحظه ، احترام و درک همدیگه .

این میشه عشق