2777
2789
عنوان

کیا چهرشون رو دوست دارن بیاین😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 43 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803
بفرس عکستو شاید تو خوشگلتری

البته نگفتم که خودم زشتم اما خب حقیقت رو میبینم خدای مثلا اینجا به خوشگلی این دختره پروفایلت تاحالا ندیدم🤌🏻

😂از دیشب که احتمال شناسایی داشتم ترس برم داشته

میخوای تو بفرس منم بفرستم 

نشناختی؟همون لیدی سابقم:>مگر در کنار زمزم وحشت از روز تشنگی،خود عطشی بی علاج نیست!🐳🪸
تو ایران نمیدونم چرا ملاک زیبایی فقط سفیدیه 😑😕انگار عهد بوق سبزه بودن خیلیم قشنگخ

چاقو سفیدی پدر مارو دراورد بخدا 

بارها حرف شنیدم پاهات لاغره درحالی که  مچ پا عین پاچه گاو باشه خوبه ؟ حالت طبیعی نرمال مچ ما لاغره خب 

از بالا پر به مچ پا که میرسه باریک و لاغر میشه خب  بعد جالب اینه تا میای حرفی بزنی  میشورن پهنت میکنن اصلا مجال نمیدن حرف بزنی 

چاقو سفیدی پدر مارو دراورد بخدا  بارها حرف شنیدم پاهات لاغره درحالی که  مچ پا عین پاچه گا ...

به حرف بیهوده اهمیت نده بذار زر بزنن منم لاغرم همههه بهم میگن ولی فقط میگم من عاشق اینم لاغرم بدم میاد چاقتر بشم دیگه ساکت میشن میگم من راحتم اینطوری 

فقط لبخند بزن و بی اهمیت باش یه مشت بیشعور تو این فکرها میرن اصن کفر گفتنه اینکه بگی فلانی پوستش سبزه هس فلانی بینیش بزرگه 😑

اگه آدم انتخاب خودش بود که خودشو زیباترین آدم میساخت 

2804

قیافم معمولیه وبی راضیم و شکر خدا میکنمدملیون باز

من به هیچ عنوان بچه نمیخوام ولی شوهرم دوست داره ولی اگه ی روز بخوام بچه دار بشم باید شاسی بلند دم در پارک شده باشه تو خونه بزرگ خودم رو مبل دراز بکشم و به طلاهای زیادی که دارم نگا کنم و دو تا کارت پر از پول که حداقل هر کدوم دو ملیارد توش باشه هم زیر بالشم باشه تا بتونم ب اوردن بچه فکر کنم اره عزیزم بی مایه فطیره
2805
اتفاقا سبزه ها بانمک هستن

خیلی خون گرم هستم چشمام درشت 

چند روز پیش بدون ارایش  و فی لتر  با دروبین پشت با کیفیت خیلی معمولی  بچم اتفاقی ازم عکس گرفته بود  نگا کردم گفتم من واقعا چهره خوبی دارم  چشمام درشت مشکی طوری که انگاری کلی سرمه و ریمل زدم همینطور ابروهام