2777
2789
عنوان

من یک مادر خود خواه بی لیاقتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1483 بازدید | 92 پست
مریض روانی بودم 

دیگه ولش کن الان به آینده فکر کن پول که دادی تموم شد

به فکر تغذیه و رشد بچع باش 

چند کیلو بود؟

حالا من دوس داشتم چهل هفته دنیا بیاد سز اورژانسی شدم 38 هفته 🥴

فقط 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میدونم من فک کردم سزارین دوم دیگه بدون پوله 

نه😁

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
2803
خوبه خدا رو شکر

پس چرا نگرانی عزیزم

دخترت که حالش خوبه خودتم سزارین شدی

من طبیعی بودم خیلی اذیت شدم خیلی

درداش به کنار عوارض بعدش داغونم کرده 

گاهی تابدتر نشه بهتر نمیشه🙃
ول کن بابا منم یه وقتایی همهچیزا رو جوری میچینم که بهینه ترین حالت باشه ولی تهش یه اتفاقایی میفته ...

درسته 

بقیه هم داره 

اتفاقات بدی افتاد ک یادم می‌افته واقعا وحشت میکنم

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم
2804

منم ۲۵ هزینم شد

👈👈👈👈👈👈👈👈پاییز خر است👉👉👉👉👉 مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕باکِل(باکلاس)😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

پس چرا نگرانی عزیزم دخترت که حالش خوبه خودتم سزارین شدی من طبیعی بودم خیلی اذیت شدم خیلی درداش به ...

اخع چیزای دیگه ای هم هست 

ک‌حتی خودم از بادواریش وحشت میکنم 

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم
احساس میکردم سرم کلاه رفته روزها برای اینکه بچه رو زود بدنیا آوردم‌ ناراحت بودم همش گریه میکردم  ...

ببین ما خودمونم بچه آوردیم روز های الان تو رو درک میکنیم چیزی که گذشت رو رها کن وبه الان بچسب میشینی گریه میکنی که چرا بچمو زود دنیا آوردم بیچاره بچم در حالیکه اون تموم شده و الان این شیر که باناراحتی داره تو بدنت ساخته میشه بچه میخوره و بهش منتقل میشه احساسات تو پس رها کن و به این فک کن دو هفته زودتر روی ماه نین نی ات رو دیدی و دوهفته زودتر مادر شدی

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
2805

[QUOTE=335883448]اخع چیزای دیگه ای هم هست  ک‌حتی خودم از بادواریش وحشت میکنم [/Q 

اینها بماند 

ظهر ک ترخیص شدیم و اومدیم خونه 

بچه زردی داشت یک شب تا صبح اصلا بلند نشد شیر بخواد یا جاشو کثیف کنه صبح بیدار شدیم 

تعجب کردیم چرا اینقدر ساکته بردیم بیمارستان 

زردی داشت عدد۲۷

بدون استراحت با بخیه و چسب زایمان ۵ روز بیمارستان بودیم

[QUOTE=335883448]اخع چیزای دیگه ای هم هست  ک‌حتی خودم از بادواریش وحشت میکنم [/Q  اینها ب ...

من یکیو میشناسم سزارین اورژانسی شد بعدشم تا ده روز بیمارستان بود بخاطر زردی و کثیفی ای که بچه خورد اصلا ممکنه بچه ات دیرتر هم به دنیا میومد همینطور زردی میگرفت

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
ببین ما خودمونم بچه آوردیم روز های الان تو رو درک میکنیم چیزی که گذشت رو رها کن وبه الان بچسب میشینی ...

نمیشه

اصلا تو عالم دیگه ای هستم 

همش گریه میکنم 

پر از استرس ام 

احساس عجز و ناتوانی میکنم 

هول شدم 

اصلا تو خودم نیستم

مغزم خالیه از بچه داریه 

بچه گربه می‌کنه منم نمیدونم چیکار می‌خوام بکنم گریه میکنم همش  

2801