2777
2789
عنوان

حجاب کنم؟

128 بازدید | 11 پست

دارم برای فرهنگیان میخونم میترسم به خاطر ظاهرم قبول نشم برا همین تصمیم دارم حجاب کنم ولی اونقدر آزادانه‌ لباس پوشیدم که احساس میکنم حجاب کنم مسخره میکنن

حجاب هم چادر نه حجاب سر (لباس خیلی کوتاه میپوشم ولی معمولا گشاد)

واقعا یعنی ممکنه قبولم نکنن به خاطر ظاهر؟

یک‌عدد‌کنکوریه‌‌سردرگم🥲🤪در تلاش‌برای‌قبولی‌توی‌....(والا در‌تلاشم‌فقط‌گیج‌شدم)و‌رتبه‌عالی‌هستم🥰🍼خوشحال‌میشم‌‌برای‌قبولیم‌دعا‌کنین🍊🧡

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میان از همسایه ها میپرسن. 

بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻 تولد ۴۷ سالگی🎂 چه بارونی، خدایا شکرت 😍🤲🏻

خب اره پوشش مهمه

تو پایان هر جستجوی منی💖                                                            به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم                                       ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻     

فک کن مصاحبت اوکی شد...سی سالو چطوری میخوای بگذرونی؟😐

برو جایی ک باهمین ظاهرت قبولت داشته باشن

💕 وقتی اذان رو میگن، خدا دِل دِل میزنه، واسه اینکه به دعوتش "بـله" بگی...روی خدا رو زمین ننداز...💕

همسایه هامون اینقدر خوبن مامانمم‌ خیلی دوست دارن بیان تحقیق صد در صد چیز بدی نمیگن

یک‌عدد‌کنکوریه‌‌سردرگم🥲🤪در تلاش‌برای‌قبولی‌توی‌....(والا در‌تلاشم‌فقط‌گیج‌شدم)و‌رتبه‌عالی‌هستم🥰🍼خوشحال‌میشم‌‌برای‌قبولیم‌دعا‌کنین🍊🧡
فک کن مصاحبت اوکی شد...سی سالو چطوری میخوای بگذرونی؟😐 برو جایی ک باهمین ظاهرت قبولت داشته باشن

عزیزم به دبیری علاقه دارم چیکار کنم پس

یکم رعایت کن لازم نیس چادر اینا بپوشی آرایش باید کمترین مقدار باشه بعد که قبول شدی راحتی 

به عینکی ها احترام بزارین اونا واسه دیدن شما خرج میکنن🤓😇                                                             

عزیزم به دبیری علاقه دارم چیکار کنم پس

باید برای همیشه پوششت رو تغییر بدی، از روی تفکر و تحقیق ن ب اجبار قبول شدنت

💕 وقتی اذان رو میگن، خدا دِل دِل میزنه، واسه اینکه به دعوتش "بـله" بگی...روی خدا رو زمین ننداز...💕
یکم رعایت کن لازم نیس چادر اینا بپوشی آرایش باید کمترین مقدار باشه بعد که قبول شدی راحتی 

معموما برای اینکه پوستم خراب نشه آرایش نمیکنم ولی لباس پوشیدنی خیلی راحت میپوشم از اون میترسم