2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

حالا که سؤالش شد بنظرتون واسه افراد باکره مناسبه یا نه؟ 

فکر کنم به هایمن اسیب میزنه ولی برای من مهم نیست برای همین پرسیدم ببینم کسایی که استفاده کردن راضین یا نه

الان حمله میکنن که بهترین اختراع تاریخ بشر(منبع: به قبر جدشون) و یه چیز ایده آله. ولی حقیقت اینه که هرچیزی وارد بدن بشه میتونه تروما ایجاد کنه و مرگبار باشه. موندن یه کاسه خون و تعفن هم که طبق سیستم بدن باید خارج بشه؛ خودش باعث عفونت و هزار مشکل دیگس. توی کشورای پیشرفته هم جز هزاران اختراع بامزه ولی منسوخه.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
الان حمله میکنن که بهترین اختراع تاریخ بشر(منبع: به قبر جدشون) و یه چیز ایده آله. ولی حقیقت اینه که ...

منم همینو میگم ولی کسی پاسخگو نیست و با دلایلی که میارن قانع نمیشم

میگم خدا خودش میدونسته که باید خارج بشه، اگه قرار بود اون تو بمونه، حتما خودش تدبیری میکرد دیگه

جواب مخالفینم رو نمیدم، حوصله بحث ندارم....یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست.... زنگ بعد حساب داریم
بدیهاشومیشه بگی؟

اگه خونریزی زیادباشه وسه چهار ساعت یکبارخالی نکنی نشتی داره .اگه موقعیت ش بیشتراز۸ساعت نباشه تخلیه کنی خطرناکه .مهترممکنه مثل من درکمترازیک ثانیه ازدستش بدی