2777
2789
عنوان

از دست خواهرم دیگه ازدواج میکنم بخدا🥹

| مشاهده متن کامل بحث + 634 بازدید | 46 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا کمکت کنه واقعا سخته

اونم چون تنهاست و مشکل داره بیشتر افسرده شده و جز تو نمیدونه به کی بپیچه خدا پشت و پناهت باشه واقعا

کار توخونه نمیتونی براش جور کنی هم اعتماد بنفس بگیره هم سرش گرم بشه اینجوری یکم ازین حال و هوا در میاد

خودت هم هیچوقت از سر ناچاری و مشکلات ازدواج نکن همیشه با فکر باز ازدواج کن و آدمتو کامل بررسی کن بعد زنش بشو چون بعدا تو زندگی میفهمی که گاهی بعضی آدما منجی میشن و آدمو از آب و گل درمیارن و برای آدم تکیه گاه میشن ولی بعضیا یجوری زندگی آدمو خراب میکنن که تو همون زندگی قبلی و سختیاشو روزی صدبار آرزو میکنی

پس برای آرامش خودت و سرو سامون گرفتن خودت ازدواج کن خدای خواهرتم بزرگه بالاخره برای اونم راهی میزاره جلو پاش 

از این جهت میپرسم الان نمیتونن کمک کنن .  اینکه ازدواج حق شماست اما به خاطر این موضوع به هر آد ...

نمیکنن دیگه میگن مگه تمیخواد بره بهزیستی ببر بذارش همونجا

برای شفای خواهر دوقلوی معلولم صلوات بفرستی ممنون میشم💖

انقدر همیشه خوب بودی هر چی خواست ازت فراهم کردی وظیفت میدونه ایندفعه که گفت ببرم بهزیستی ببرش یه مدت حساب کار دیتش بیاد و اینکه اینده خودتو بخاطرش خراب نکن اکه حس میکتی ادم درستیه واسه ازدواج جواب مثبت  بده . خودتو پاسوز نکن . ولی بعد ازدواجتم درحد توانت حمایتش کن

عزیزم درسته دلت مهربونه میخای کمک کنی خاهرته و ...

اما مسیولیت ایشون پای شما نیست پای پدرتونه 

شما نمیتونیید تا چهل سالگی بشینید خونه کنار خواهرتون و کار کنید و هزینه هاشو بدید و مراقبت کنید

شمام حق زندگی دارید

به نطرم ازدواج کنید اما نه اینکه کامل تنهاشون بزارید هر روز بهش سر بزنید گاهی براش غذا پزید بزارید 

یا بعد ازدواج گاهی بیاین پیشش ببرینش بیرون و ... 

ولی خودتون ازدواج کنید نزارید زندگیتون نابود بشه

پدرتون چون دیده شما هستی ول کرده رفته

با این کار وادار و مجبورش کنید که بفهمه پای مسئولیت بچه هاش باشه 

خدا کمکت کنه واقعا سخته اونم چون تنهاست و مشکل داره بیشتر افسرده شده و جز تو نمیدونه به کی بپیچه خد ...

کار پیدا کردم ادمینی و خیلی خیلی راحته چون مدیرش دوستمه و اصلا سخت نمیگیره براش و بهش حقوق هم میده ولی این اصلا عادت مرده به افسرده بازی دراوردن کارمیکنه ولی زورشم به من میرسه

حلال مشکلات پوله حداقل کمک مالی کنند،دستت باز تر میشه

پالا اجاره خونه بابام با منه خرج بابامو‌زنش میده چه کمکی میتونه بکنه عمم هم تا به حدی کمک میکنه

کار پیدا کردم ادمینی و خیلی خیلی راحته چون مدیرش دوستمه و اصلا سخت نمیگیره براش و بهش حقوق هم میده و ...

کار ادمینی خوبه ولی یه کار هنری خیلی بیشتر روحیه آدمو خوب میکنه

یه کار هنری براش جور کن اینجوری دستاش و ذهنش به کار میفتن 

امتحان کن بخدا یچیز دیگست

انقدر همیشه خوب بودی هر چی خواست ازت فراهم کردی وظیفت میدونه ایندفعه که گفت ببرم بهزیستی ببرش یه مدت ...

برام دعا کنین جور بشه😭

عزیزدلمممم چقد خس خوبی بهت دارم نمیدونم چرا ببین خیلی تا اینجا ببشتر از توانت حتی کیکش کردیی ببین خودشم میکه بزار منو بهزیستی چرا نمیبریشی تاپیکاتم خوندم خاستگارت بنظرم خیلی اوضاعش خوبه اینطوری ک خودت گفتی بنظرم قبولش کن نزار از دستت بره خانوادتو ولش تا اینجا کنارت نبودن بعد موقع ازدولجت میان نظر میدن؟ برو بنظرم قبول کن و خواهرتم باهاش حرف بزن بزارش بهزیستی عالیه با هم نوعاش دوست میشع جای بدی نیس تحقیق کن خواهش میکنم ببین اوضاع زندگیت خیلی خاصه درست تصمیم بگیری باشه؟ 

تاحالا شده یکیو انقد دوست داشته باشی که بابت اسیب هایی که بهت زده درکش کنی...؟