2777
2789
عنوان

دخترایی که از مادرتون شاکی و ناراضی هستید بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 141 بازدید | 18 پست
مقایسه کردن با بقیه بچه ها حامی و رفیق نبودن سرکوفت زدن

من خودم از بس بخاطر مقایسه شدن آسیب دیدم الان به هیچ قیمتی حاضر نیستم خودمو یا بچمو با هیچ احدی مقایسه کنم واقعا خیلی بده

{در نهایت همه تنهاییم...}            لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من خودم از بس بخاطر مقایسه شدن آسیب دیدم الان به هیچ قیمتی حاضر نیستم خودمو یا بچمو با هیچ احدی مقای ...

ما هم اسیب روانی زیادی دیدیم. تا وقتی مجرد بودیم یه جور مقایسه میشدیم

وقتی ازدواج کردیم شوهرامونو با بقیه شوهرا مقایسه میکنه

حالا هم نوبت بچم هس

بچه من و بچه همسایه مامانم همسن هستن.. اون چندتا کلمه میگه ولی بچه من خیلی کم کلمه بلده.. هربااااار که میرم اونجا، مامانم میگه ماشالله بچه فلانی چقدر حرف میزنه بچه تو چرا هیچی نمیگه.(حالا خودش چند تا بچه بزرگ کرده..برام سواله ینی نمیدونه هربچه ای یه جوره🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️) 

خلاصه که تا آخر عمرمون باید با اینو اون مقایسه بشیم

چه خوب که شما این رفتارو نمیکنی. منم سعی میکنم هیچوقت ازین اشتباها نکنم

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 
2803